e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. august 17., wednesday 08:09

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-gazdaság] Háttéranyag az IBM - LENOVO megállapodásról (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:59 Pánczél Gábor

A legfontosabb tények az IBM-Lenovo megállapodásról, amelyben az IBM stratégai szövetséget köt a kínai Lenovo-val, részesedést szerez a cégben és teljes PC üzletágát átadja a Lenovo számára.

folytatás >>

[e-megoldások] HP - 3 éven belül 3 milliárd dollár az Itanium 2-alapú Integrity szerverek pozíciójának erősítésébe (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:57 Donka Attila

Mai bejelentése szerint a HP több mint 3 milliárd dollárt fektet be a következő 3 év során annak érdekében, hogy vezető pozíciót biztosítson az Intel Itanium 2-alapú HP Integrity szerverek számára a kiváltásra ítélt RISC processzorok 20 milliárd dolláros piacán.

folytatás >>

[e-megoldások] Az Intel felmérése szerint a nők számára már nem idegen a technika világa (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:46 Sztrunga Erzsébet

Bizonyos helyzetekben divatos, mindig roppant hasznos, sőt egyre több nő számára egyenesen nélkülözhetetlen. Nem a legújabb divatmárkára vagy háztartási csodamasinára gondolunk, hanem a modern technikára.

folytatás >>

[e-megoldások] Sun - új generációs klienstechnológiát mutatott be (munkatársunktól)

2005 december 16. 23:25 Donka Attila

A Sun Microsystems Sun Ray Server Software 3.0 néven új, széles körű elérést kínáló platformot jelentett be, amely gyors, biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz a széles sávú kapcsolattal felszerelt otthonokból, fiókirodákból és távoli telephelyekről. A Sun emellett bemutatta Sun Ray 170 nevű megújult, vonzó és ötletes asztali kliensgépét.

folytatás >>

[e-megoldások] A világ első EMV érintés nélküli készpénz helyettesítő módszere (munkatársunktól)

2005 december 16. 23:18 Erdőháti Nagy Modesta

A Visa Europe Máltán a Visa Europe Taggyűlés keretében jelentette be a világon elsőként működő EMV támogató módszerét, amely lehetővé teszi az alacsony értékű tranzakciók esetében történő rádiófrekvenciás, érintés nélküli fizetést.

folytatás >>

[e-megoldások] IBM kereskedelmi rendszer a New York-i tőzsdén (munkatársunktól)

2005 december 16. 12:33 Donka Attila

Az IBM a New York-i Tőzsdével (NYSE) közösen egy új rendeléskezelő és levelező rendszer létrehozásán dolgozik, amely a napi 1,6 milliárd darabos részvénykereskedelmet szolgálja ki az IBM számítógépeire, infrastruktúra-kezelő szoftvereire és tanácsadói hátterére támaszkodva.

folytatás >>

[e-megoldások] Elborítják a távirányítók az európai háztartásokat (munkatársunktól)

2005 december 16. 12:28 Pánczél Gábor

Ahogy Európa készül a karácsonyra, a dohányzóasztalokat is jobban igénybe veszik, hiszen egyre növekszik az ott elhelyezett távirányítók száma. A televíziózáshoz, zenehallgatáshoz vagy DVD-nézéshez az európai háztartások hozzávetőlegesen 58%-a már négy vagy több távirányítót használ - derül ki a chipgyártó Intel európai felméréséből.

folytatás >>

[e-megoldások] Intel szafari - egy sikeres vezeték nélküli kezdeményezés (munkatársunktól)

2005 december 15. 14:39 Donka Attila

Az Intel vezeték nélküli szafarija olyan kezdeményezés, amely a vezeték nélküli csatlakozás előnyeit és hatékonyságát hivatott bemutatni. Az Intel piacfejlesztési menedzsere, Joubert De Lange vezetette a szafarit Dél-Afrika, Botswana, Zambia és Namíbia legvadabb és leglélegzetelállítóbb tájain.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Folyamatban az elektronikus kormányzás kiépítése (munkatársunktól)

2005 december 15. 12:42 Pánczél Gábor

A szolgáltató állam elektronikus kormányzati rendszereinek kiépítéséről dr. Baja Ferenc politikai államtitkár tartott sajtótájékoztatót a Miniszterelnöki Hivatalban. Hangsúlyozta, hogy az Európai Unió lisszaboni konferenciájának célkitűzéseivel összhangban a magyar kormányzat is erőteljes intézkedéseket tesz az államigazgatás különféle szolgáltatásainak, ügyintézéseinek az Interneten keresztüli elérhetővé, felhasználhatóvá tétele érdekében.

folytatás >>

[e-megoldások] 128 millió szélessávú előfizető világszerte (munkatársunktól)

2005 december 15. 10:47 Szabó Gábor

A szélessávú előfizetők teljes létszáma 128 millióra emelkedett, 9.3%-os növekedés után az előző negyedévhez képest - jelentette a Quantum Web.

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.