e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-gazdaság] Háttéranyag az IBM - LENOVO megállapodásról (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:59 Pánczél Gábor

A legfontosabb tények az IBM-Lenovo megállapodásról, amelyben az IBM stratégai szövetséget köt a kínai Lenovo-val, részesedést szerez a cégben és teljes PC üzletágát átadja a Lenovo számára.

folytatás >>

[e-gazdaság] Cégbejegyzés hamarosan az interneten is (Forrás: BBJ)

2005 december 8. 10:32 Pánczél Gábor

Hamarosan hazánkban is lehetőség nyílik a cégek interneten való bejegyzésére. Az Igazságügyi Minisztérium 2005. januárjától kezdi meg a papírmunkák digitalizálását.

folytatás >>

[e-gazdaság] Fókuszban a pénzügyi szektor (Forrás: GKI)

2005 december 6. 12:37 Erdőháti Nagy Modesta

Jelen összefoglalóban a GKI Gazdaságkutató Rt. és a T-Mobile Távközlési Rt. - a Sun Microsystems Magyarország Kft.-vel együttműködve - a pénzügyi szektor internet-gazdasággal összefüggő jellemzőit mutatja be.

folytatás >>

[e-gazdaság] 2005-től kedvezőbb feltételek mellett juthatunk uniós informatikai forrásokhoz (munkatársunktól)

2005 december 3. 16:03 Pánczél Gábor

Jövőre kedvezőbb feltételek mellett szállhatnak harcba a támogatásokért a hazai kis- és középvállalkozások - jelentette be Kisgergely Sándor, az IT Információs Társadalom Kht. ügyvezetője az "EU támogatások informatikai fejlesztésekre" előadássorozat budapesti rendezvényén.

folytatás >>

[e-gazdaság] Vezetékes gyorsjelentés 2004. októberre (munkatársunktól)

2005 december 1. 15:02 Sztrunga Erzsébet

2004. októberében a bekapcsolt vezetékes fővonalak száma tovább csökkent, a szeptember végi adathoz képest közel 7 ezerrel 3 562 248-ra. A vonalszámmal együtt a 100 lakosra jutó fővonalszám is csökkent, a szeptemberi 35,33-ról, 35,27- re.

folytatás >>

[e-gazdaság] Legyen Ön is ... milliárdos! (Forrás: ZDNet)

2005 november 29. 10:44 Pánczél Gábor

A csődbe jutott Commerce One szoftvergyártó 39 webes szolgáltatás szabadalmát kívánja értékesíteni. Az aukció közeledtével néhány óriáscég vezetői egyre rosszabbul alszanak, hiszen az eladni kívánt szabadalmak olyan technikai protokollok alapjai, melyeket széles körben használnak üzleti dokumentumok internetes forgalmához.

folytatás >>

[e-gazdaság] Távmunka - a jövő foglalkoztatása (munkatársunktól)

2005 november 24. 14:28 Erdőháti Nagy Modesta

A PricewaterhouseCoopers a távmunka gyakorlati megvalósításának tudnivalóiról, alkalmazásának lehetőségeiről és gazdasági vonatkozásairól tartott nyílt szakmai napot november 23-án. A rendezvény résztvevőinek névsorát a nemrég megalakult Magyar Távmunka Szövetség közreműködésével alakították ki.

folytatás >>

[e-gazdaság] Nyílt levél az EU Tanácsához (munkatársunktól)

2005 november 24. 11:14 Donka Attila

Az EU Tanácsához címzett nyílt levéllel fordult a három legnevesebb három európai vezető szabad szoftver fejlesztő: Linus Torvalds (Linux), Michael Widenius (MySQL) és Rasmus Lerdorf (PHP) "szoftverszabadalmi irányelvvel" kapcsolatban.

folytatás >>

[e-gazdaság] Ezer évben egyszer ... (Forrás: eMarketer)

2005 november 22. 10:33 Pánczél Gábor

A kínai kormány jelentése szerint az év harmadik negyedében a GDP 9.1%-kal növekedett. Kínában az első negyedévben 9.8%, míg a második negyedben 9.6%-kal nőtt a mutató. A szakemberek szerint a jelentős növekedés továbbra is jellemző lesz az országra.

folytatás >>

[e-gazdaság] 350 millió forintos uniós támogatás vállalatirányítási rendszerek fejlesztésére (munkatársunktól)

2005 november 19. 12:09 Erdőháti Nagy Modesta

Az uniós informatikai pályázatokat elbíráló hatóság döntése értelmében újabb 16 magyarországi kis- és középvállalkozás kap támogatást elektronikus üzleti rendszerének korszerűsítéséhez. A nyertes cégek mintegy 350 millió forinthoz jutnak hozzá, így összesen 700 millió forintnyi beruházás valósul meg.

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.