e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:59

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-közigazgatás] Folyamatban az elektronikus kormányzás kiépítése (munkatársunktól)

2005 december 15. 12:42 Pánczél Gábor

A szolgáltató állam elektronikus kormányzati rendszereinek kiépítéséről dr. Baja Ferenc politikai államtitkár tartott sajtótájékoztatót a Miniszterelnöki Hivatalban. Hangsúlyozta, hogy az Európai Unió lisszaboni konferenciájának célkitűzéseivel összhangban a magyar kormányzat is erőteljes intézkedéseket tesz az államigazgatás különféle szolgáltatásainak, ügyintézéseinek az Interneten keresztüli elérhetővé, felhasználhatóvá tétele érdekében.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Cisco - "Hálózatba kapcsolt közösségek" kezdeményezés (munkatársunktól)

2005 november 17. 23:46 Sztrunga Erzsébet

A Cisco Systems az immár hetedik alkalommal megrendezett Cisco Expo-n mutatta be a "Connected Communities - Hálózatba kapcsolt közösségek" kezdeményezését, amely támogatja a helyi és regionális önkormányzatokat a vállalkozások és a lakosság jobb kiszolgálásában, a helyi gazdaság élénkítését célzó törekvéseik megvalósításában.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Észtország útban az e-szavazás felé (munkatársunktól)

2005 november 9. 10:41 Pánczél Gábor

Néhány szerencsés észt már jövőre kipróbálhatja az on-line szavazást. Tallini tervek szerint a következő évben megkezdődik az elektronikus szavazást lehetővé tévő szoftver tesztelése, mely az első lépés az országos e-szavazó rendszer bevezetése felé.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Az e-kormányzati projektek 85%-a bukik el (Forrás: Yahoo! News)

2005 november 9. 08:08 Szabó Gábor

A fejlődő országokban elindított e-kormányzati projektek 85%-a bukik el részlegesen vagy teljesen - derül ki a Világbank bejelentéséből.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Tajvané az e-kormányzati első hely (munkatársunktól)

2005 október 20. 10:39 Pánczél Gábor

Tajvan büszkélkedhet a legjobb e-kormányzati teljesítménnyel - derül ki a Brown University tanulmányából, mely 198 ország e-kormányzati ténykedése között állít fel sorrendet.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Új kampány a gyerekek biztonságáért az interneten (Forrás: The Register)

2005 szeptember 15. 22:22 Sipos Nikoletta

Paul Goggins brit belügyminiszter ma kijelentette, hogy szeretné ha Nagy Britannia lenne a gyerekek számára a világon a legbiztonságosabb ország mind on-line, mind off-line. Bejelentette, hogy új kampányt indítanak az on-line gyermekbiztonság elősegítésére.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Az EU új tanácsadó portált indít (munkatársunktól)

2005 szeptember 8. 09:15 Sipos Nikoletta

Az Európai Bizottság "Párbeszéd az állampolgárokkal" címmel új portált indított. Az oldal mind a húsz hivatalos nyelven elérhető, célja pedig, hogy világos információt nyújtson a tagállamok állampolgárainak az EU belső piacával kapcsolatos jogokról és lehetőségekről.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Ingyenes on-line jogtanácsadó szolgáltatás (Forrás: Yahoo! News)

2005 szeptember 1. 21:38 Sipos Nikoletta

Egy szegények számára létesített nonprofit jogtanácsadó Kaliforniában ingyenes internetes oldalt nyitott, hogy segítsen az embereknek kiigazodni az állami és a szövetségi törvények között.

folytatás >>

[e-közigazgatás] GKI Gazdaságkutató - Regionális szintű ICT fejlettség (munkatársunktól)

2005 augusztus 30. 21:25 Szabó Gábor

A GKI Gazdaságkutató Rt. az Európai Unió által támogatott "Regional-IST" program keretében több nyugat-európai kutatóintézettel együttműködve közös kutatásban vett részt 2001 és 2004 között. A projekt célja az infokommunikációs eszközök elterjedtségének és használatának regionális szinten való mérése volt.

folytatás >>

[e-közigazgatás] Joga van a hatóságoknak elolvasni az e-mailjeinket? (munkatársunktól)

2005 augusztus 30. 21:20 Sipos Nikoletta

Ausztráliában egy új szövetségi törvény mostantól lehetővé tenné, hogy a hatóságok a magán jellegű e-maileket mindenféle figyelmeztetés és engedély nélkül megnézzék. A civil szervezetek aggodalmukat fejezték ki.

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.