e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 04:00

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-pénzügyek] Csökken az on-line bankolási kedv az angol cégek körében (munkatársunktól)

2005 november 22. 08:09 Szabó Gábor

A kis- és középvállalatok körében 2002 óta drámaian visszaesett az internetes bankolás használatának növekedési üteme - derül ki a Forum of Private Business (FPB) jelentéséből.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Bezárták a hamis on-line bankot (Forrás: globetechnology)

2005 szeptember 7. 15:26 Sipos Nikoletta

Az Egyesült Államok szövetségi felügyelői zártak be egy hamis internetes bankot. A bank székhelye állítólag a Utah állam határán fekvő, mindössze tíz lelket számláló Bedrock nevezetű városkában volt.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Orosz bűnözők kémkednek az on-line bankok ellen (Forrás: telegraph.co.uk)

2005 augusztus 30. 21:43 Pánczél Gábor

Az elmúlt napokban nyolc on-line bank ügyfeleit figyelmeztették, hogy kifinomult módszerekkel figyelik és próbálják feltörni számlájukat.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Az econet.hu megalapította az EBPP.hu Rt.-t (munkatársunktól)

2005 április 8. 23:51 Buruzs Tamás

Együttműködési tárgyalások kezdődtek a postai sárga csekket majdan kiváltó elektronikus számlabemutatási és fizetési rendszer létrehozását célzó konzorcium, és az econet.hu között. Az econet.hu a mai napon jelentette be, hogy megalapította az EBPP.hu Rt.-t.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Kedvezőbb mikrofizetési konstrukció az eTel-től (munkatársunktól)

2005 március 25. 23:20 Donka Attila

Az eTel Magyarország újabb szolgáltatással bővítette kínálatát, amely mostantól igazi alternatívát jelent a felhasználóknak az eddig korlátozott piaci környezetben. A távközlési szolgáltató ezúttal a tartalomszolgáltatókat, illetve a civil szervezeteket szólítja meg kedvező emeltdíjas szolgáltatást lehetővé tevő ajánlatával.

folytatás >>

[e-pénzügyek] 41%-kal nőtt tavaly a lakossági internetbanking ügyfelek száma (munkatársunktól)

2005 március 19. 23:46 Buruzs Tamás

A GKI Gazdaságkutató Rt. és a Westel Mobil Távközlési Rt. - a Sun Microsystems Magyarország Kft.-vel együttműködve - negyedévente felméri a vállalati internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. Jelen összefoglalónkban a pénzügyi szektor internetgazdasággal összefüggő jellemzőit mutatjuk be.

folytatás >>

[e-pénzügyek] VisaNet - nincs több várakozás (munkatársunktól)

2005 március 9. 21:26 Karacs Gábor

A Visa International legújabb számadatai szerint, a globális tranzakció-feldolgozó hálózataként működő VisaNet, rekordnak számító 5 119 jóváhagyási üzenetet dolgozott fel másodpercenként az ünnepi bevásárlások csúcsidőszakában, 2003 decemberében.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Tízből nyolc cég él az elektronikus bankolás lehetőségével (munkatársunktól)

2005 február 18. 09:41 Pánczél Gábor

Gyorsan növekszik az internetet banki kapcsolatokra is használó vállalatok száma. A cégek 78 százaléka él az elektronikus bankolás lehetőségével. Többek között ezt állapítja meg a GfK Piackutató Intézet tanulmánya a vállalati pénzügyek piacáról.

folytatás >>

[e-pénzügyek] NetLock háttér az év internetes bankjának (munkatársunktól)

2005 február 10. 09:43 Donka Attila

A NetLock Kft., Magyarország vezető minősített hitelesítés- és időbélyegzés szolgáltatója látja el SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal "Az év internetes bankja Magyarországon 2003" kitüntető címet elnyert CIB Internet Bank webszerverét.

folytatás >>

[e-pénzügyek] Folyamatban az új Visa hálózat installálása (munkatársunktól)

2004 december 17. 11:48 Pánczél Gábor

A Visa International CEMEA (Közép- és Kelet Európa, Közel-Kelet és Afrika) regionális divíziója szerint tagbankjainak az új rendszerbe való átállása a tervezettnél korábban megkezdődött, egy magyar bank esetében pedig az átállás már be is fejeződött.

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.