e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-megoldások] HP - 3 éven belül 3 milliárd dollár az Itanium 2-alapú Integrity szerverek pozíciójának erősítésébe (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:57 Donka Attila

Mai bejelentése szerint a HP több mint 3 milliárd dollárt fektet be a következő 3 év során annak érdekében, hogy vezető pozíciót biztosítson az Intel Itanium 2-alapú HP Integrity szerverek számára a kiváltásra ítélt RISC processzorok 20 milliárd dolláros piacán.

folytatás >>

[e-megoldások] Az Intel felmérése szerint a nők számára már nem idegen a technika világa (munkatársunktól)

2005 december 17. 23:46 Sztrunga Erzsébet

Bizonyos helyzetekben divatos, mindig roppant hasznos, sőt egyre több nő számára egyenesen nélkülözhetetlen. Nem a legújabb divatmárkára vagy háztartási csodamasinára gondolunk, hanem a modern technikára.

folytatás >>

[e-megoldások] Sun - új generációs klienstechnológiát mutatott be (munkatársunktól)

2005 december 16. 23:25 Donka Attila

A Sun Microsystems Sun Ray Server Software 3.0 néven új, széles körű elérést kínáló platformot jelentett be, amely gyors, biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz a széles sávú kapcsolattal felszerelt otthonokból, fiókirodákból és távoli telephelyekről. A Sun emellett bemutatta Sun Ray 170 nevű megújult, vonzó és ötletes asztali kliensgépét.

folytatás >>

[e-megoldások] A világ első EMV érintés nélküli készpénz helyettesítő módszere (munkatársunktól)

2005 december 16. 23:18 Erdőháti Nagy Modesta

A Visa Europe Máltán a Visa Europe Taggyűlés keretében jelentette be a világon elsőként működő EMV támogató módszerét, amely lehetővé teszi az alacsony értékű tranzakciók esetében történő rádiófrekvenciás, érintés nélküli fizetést.

folytatás >>

[e-megoldások] IBM kereskedelmi rendszer a New York-i tőzsdén (munkatársunktól)

2005 december 16. 12:33 Donka Attila

Az IBM a New York-i Tőzsdével (NYSE) közösen egy új rendeléskezelő és levelező rendszer létrehozásán dolgozik, amely a napi 1,6 milliárd darabos részvénykereskedelmet szolgálja ki az IBM számítógépeire, infrastruktúra-kezelő szoftvereire és tanácsadói hátterére támaszkodva.

folytatás >>

[e-megoldások] Elborítják a távirányítók az európai háztartásokat (munkatársunktól)

2005 december 16. 12:28 Pánczél Gábor

Ahogy Európa készül a karácsonyra, a dohányzóasztalokat is jobban igénybe veszik, hiszen egyre növekszik az ott elhelyezett távirányítók száma. A televíziózáshoz, zenehallgatáshoz vagy DVD-nézéshez az európai háztartások hozzávetőlegesen 58%-a már négy vagy több távirányítót használ - derül ki a chipgyártó Intel európai felméréséből.

folytatás >>

[e-megoldások] Intel szafari - egy sikeres vezeték nélküli kezdeményezés (munkatársunktól)

2005 december 15. 14:39 Donka Attila

Az Intel vezeték nélküli szafarija olyan kezdeményezés, amely a vezeték nélküli csatlakozás előnyeit és hatékonyságát hivatott bemutatni. Az Intel piacfejlesztési menedzsere, Joubert De Lange vezetette a szafarit Dél-Afrika, Botswana, Zambia és Namíbia legvadabb és leglélegzetelállítóbb tájain.

folytatás >>

[e-megoldások] 128 millió szélessávú előfizető világszerte (munkatársunktól)

2005 december 15. 10:47 Szabó Gábor

A szélessávú előfizetők teljes létszáma 128 millióra emelkedett, 9.3%-os növekedés után az előző negyedévhez képest - jelentette a Quantum Web.

folytatás >>

[e-megoldások] A MOL Rt. Informatikai Platformjának továbbfejlesztése (munkatársunktól)

2005 december 14. 14:58 Donka Attila

A Synergon Informatika Rt. és leányvállalata, a Synergon Atos Origin Kft. (SAO) szerződést kötöttek a MOL Földgázszállító Rt. Informatikai Platformjának továbbfejlesztésére.

folytatás >>

[e-megoldások] Ingyenes hívások a TELE2-től (munkatársunktól)

2005 december 13. 15:03 Erdőháti Nagy Modesta

A TELE2 jóvoltából Magyarországon ismét lehetőség nyílik arra, hogy vezetékes telefonról 24 órán keresztül telefonáljon teljesen ingyenesen. Az ajánlat karácsony és az újév első napjára szól, helyi és belföldi távolsági irányokba egyaránt.

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.