e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár

keresés

Adja meg a keresett szót vagy kifejezést (min 4 karakter):<<előző

archív hírek

[e-média] Az EU a szülőkre is számít a biztonságosabb internet programban (munkatársunktól)

2005 december 14. 11:38 Pánczél Gábor

Az EU telekommunikációért felelős tanácsa döntött a Safer Internet Plus programról. A program keretében 2005 és 2008 között 45 millió eurót fordítanak az interneten megjelenő illegális és káros tartalmak elleni harcra, melyben a szülőkre is számítanak.

folytatás >>

[e-média] EU a gyermekek on-line védelmében (munkatársunktól)

2005 december 10. 10:32 Pánczél Gábor

Az EU távközlési miniszterei tegnap találkoztak azzal a céllal, hogy elfogadják azt a programtervezetet, mely a gyermekek illegális internetes tartalmak elleni védelmét szolgálja.

folytatás >>

[e-média] Vigyázat a hamis "Make love not spam" képernyővédővel! (Forrás: The Register)

2005 december 9. 08:09 Szabó Gábor

A vírusírók máris lecsaptak arra a lehetőségre, mely a Lycos spam-ellenes képernyőletöltési akciójának kudarcában rejlett. Immáron e-mailben kering az a rosszindulatú kód, mely "Make love not spam" képernyővédő "álcájában" érkezik a felhasználók postaládájába.

folytatás >>

[e-média] Visszabeszélő plakátok (Forrás: netimperative)

2005 december 7. 10:32 Pánczél Gábor

A plakátoknak és a mobiltelefonoknak első ránézésre talán nincs sok közös vonása, ám a nem is olyan távoli jövőben derülhetnek még ki meglepő dolgok.

folytatás >>

[e-média] Ütős videolayer az Invitel üzleti ADSL kampányában (munkatársunktól)

2005 december 3. 15:50 Erdőháti Nagy Modesta

"Többszörösen ütős" új megoldásként a hazai online marketingben videolayert alkalmazott a neo az Invitel évvégi Netpartner kampányában. A megoldás médiahasználat szempontból is "ütős", ugyanis a főoldali bevezető (teaser) layer feloldását az olvasó a portálon belül továbbhaladva kapja meg egy további videolayer formájában, ráadásul a cikk témájától függő mutációban.

folytatás >>

[e-média] Megújult a Vírus Híradó (munkatársunktól)

2005 december 3. 15:41 Sztrunga Erzsébet

A 2F 2000 Kft. átadta a megújult Vírus Híradó portált. Az új Vírus Híradó nem csak megjelenésében és szerkezetében változott meg, de tartalmában is bővült. A Vírus Híradó továbbra sem kizárólag az informatikai szakértők, hanem minden internet-felhasználó információforrása kíván lenni.

folytatás >>

[e-média] Új módszer a spammerek "kiütésére" (Forrás: The Register)

2005 december 1. 08:01 Szabó Gábor

A Lycos Europe merőben új módszerrel próbál visszavágni a szorgos spammereknek: egy letölthető képernyővédő segítségével.

folytatás >>

[e-média] Think.com, az Oracle internetes közösségépítő portálja (munkatársunktól)

2005 november 26. 16:31 Erdőháti Nagy Modesta

Magyar Bálint oktatási miniszter jelenlétében 2004. november 26-án a budapesti Városligeti Általános Iskolában az Oracle bemutatta a Think.com néven világszerte ismert internetes oktatási és közösségépítő eszközt.

folytatás >>

[e-média] Összefogás az online reklámtorta növeléséért (Forrás: NRC)

2005 november 25. 14:57 Sztrunga Erzsébet

A Visitor Media Research (VMR) egy évente ismétlődő kutatássorozat folytatása, amelyet az NRC Piackutató Kft. és a TNS készít el a hazai online médiavásárlók, médiatulajdonosok és vállalatok részére. Magyarország legnagyobb online médiavásárló ügynökségei egy hároméves stratégiai együttműködési megállapodás keretei között elkötelezték magukat, hogy a jövő évi kutatási adatokat felhasználják majd saját médiatervezésükben.

folytatás >>

[e-média] A Kínai Nagy Tűzfal - nagyobb a füstje, mint a lángja? (munkatársunktól)

2005 november 23. 10:49 Pánczél Gábor

A szóbeszéd szerint Kínában 30 ezer fős rendőri kötelék figyeli árgus szemekkel azokat az internetezőket, akik tiltott weboldalakhoz kísérelnek meg hozzáférni. Vajon mi az igazság?

folytatás >>

<<előző
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.