e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. april 19., friday 05:20

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Indul a CIB Internet Bank

[e-pénzügyek] 2002 március 23. 00:31 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

2001. március 22-én elindult a CIB Internet Bank éles üzeme magánszemély ügyfelek számára. Egyéni vállalkozók valamint kis- és középvállalkozások részére április 2-án indítja a bank teljeskörűen a szolgáltatást.

Több hónapos fejlesztés és próbaüzem után -melyben ügyfelek is aktívan részt vettek tesztelőként- március 22-én a CIB elindította internet banking szolgáltatása éles üzemét. A korszerű banki szolgáltatást április 2-áig csak magánszemély ügyfelek vehetik igénybe.

A CIB Internet Bank Magyaroszágon a legszéleskörűbb funcionalitást nyújtó Internet banki megoldás.

A szolgáltatás portfóliója
ˇ Aktuális információt kaphat pénzügyi helyzetéről, lekérdezve banki- és befektetési számláinak egyenlegét, kamatozó betéteit és hiteleit
ˇ Megbízásait ellenőrizheti a számlatörténet és kivonat megtekintésével
ˇ Közüzemi díjtételeivel kapcsolatosan részletes információt kérhet
ˇ Vállalatok részletes kimutatást kérhetnek postai műveletekről
ˇ Többféle átutalási és átvezetési megbízást adhat, várakozó tételeit lekérdezheti és módosíthatja
ˇ Postai kifizetést indíthat
ˇ Közüzemi felhatalmazást adhat és módosíthat
ˇ Betétet köthet le, bármikor módosíthatja illetve azonnal feltörheti azokat
ˇ Egyes hitelek esetén online adhatja le igénylését
ˇ Bankkártya és mobilbank szolgáltatást igényelhet
ˇ Befektetési (értékpapír) műveleteket végezhet: befektetési jegyek-, állampapírok- és Kincsem kötvények adásvétele

Biztonságos
A CIB Internet Bank XXI. századi, nemzetközileg elismert többszintű titkosítási technológiát alkalmaz ügyfelei maximális védelme érdekében, hogy pénzüket mindenkor biztonságban tudhassák. Minden egyes bejelentkezéskor véletlenszerűen generált titkos kulcs garantálja a banki kommunikáció titkosságát. A felhasználói azonosító és jelszó használatán túlmenően átutalásait aláírási kódszóval megerősítve küldheti el. A rugalmas szolgáltatáscsomagok összeállításánál is elsősorban biztonsági szempontok játszottak szerepet. Lehetőség van csak számlainformációk lekérdezésre (Alap csomag), ezt kiegészítve előre meghatározott célszámlákra történő utalásokkal bővítve (Bővített csomag) és valamennyi elérhető szolgáltatást igénybe véve (Teljes szolgáltatás csomag). További biztonsági elem, hogy az Internet bankba történő bejelentkezésről mobiltelefonra történő értesítés is kérhető, rövid szöveges üzenet (SMS) formájában.

Ingyenes szolgáltatás, kedvezőbb tranzakciós költségek
A fejlett technológia nyújtotta előnyöket kihasználva a CIB Bank Rt. ingyenesen nyújtja magát a banki hozzáférést és az egyes tranzakciók költségei pedig minden esetben olcsóbbak a fiókban kezdeményezetteknél. Kis és közepvállalkozások esetében ezek a kondíciók még a többi elektronikus csatorna esetében alkalmazottaknál is kedvezőbbek.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.