e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:53

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

A Netfórum megvásárolta a viaNovo.hu-t

[e-média] 2002 április 4. 02:09 Donka Attila (munkatársunktól)

Az eEurope Media és a Netfórum Kft. bejelentette, hogy megegyeztek Magyarország vezető ifjúsági portálja, a viaNovo.hu értékesítéséről.

A viaNovo.hu változatlan formában folytatja működését a Netfórum Kft. égisze alatt. A Netfórum, amely a Fórum csoport védjegy alatt jelenleg olyan vertikális portálokat üzemeltet, mint a Tőzsdefórum.hu, a Hölgyfórum.hu, vagy a Sportfórum.hu, a viaNovo.hu főbb beszállítóival és hirdetőivel, például a Commtouch (e-mail), a Google (Webes kereső) és a Hewlett-Packard (online fotógaléria) vállalatokkal kötött szerződéses kapcsolatait is folytatja. A tranzakció pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

"Örülünk, hogy olyan céggel sikerült megegyezésre jutnunk a viaNovo.hu értékesítéséről, amelyik annyira elkötelezett a magyar internetes piac fejlesztése mellett, mint a Netfórum" - nyilatkozta Várdy Zoltán, az eEurope Media elnöke és társ-vezérigazgatója. "Ezzel a tranzakcióval nem csak a viaNovo.hu megszakítás nélküli működését garantáljuk, de biztosítjuk azt is, hogy a portál a felhasználókkal, hirdetőkkel és a többi üzleti partnerével kialakított, értékes kapcsolata az elkövetkező évek során is megmaradjon."

"Elégedettek vagyunk, hogy sikerült megfelelnünk az igazgatótanács és legfontosabb befektetőink által támasztott elvárásoknak, és az internetes cégek iránt világszerte megnyilvánuló negatív befektetői hozzáállás ellenére is sikeresen hajtottuk végre a viaNovo.hu értékesítését" - fűzte hozzá Várdy Attila, az eEurope Media igazgatótanácsának elnöke és a vállalat társ-vezérigazgatója. A viaNovo.hu társalapítói, Várdy Attila és Várdy Zoltán a továbbiakban nem vesznek részt a portál működtetésében.

2000. májusi elindítása óta a viaNovo.hu rendkívüli, havonta több mint 160.000 látogatót vonzott, 60.000 regisztrált felhasználóra és 50 hirdetőre tett szert.

"A viaNovo.hu az egyik legjelentősebb portál-márkává és a magyar Internet-piac egyik meghatározó szereplőjévé vált" - nyilatkozta Toldi Lajos, a Netfórum Kft. ügyvezető igazgatója. "Hiszünk abban, hogy tovább tudjuk erősíteni Magyarország vezető ifjúsági portálja, a viaNovo.hu pozícióját, amelyet mostantól az eddig is jelentős vertikális portál-hálózatunk tagjai között üdvözölhetünk."

Az eEurope Media-t 1999. novemberében hozták létre az Egyesült Államokban, Delaware államban. A vállalat a közép-kelet európai internetes médiapiaci befektetőként működik. Az eEurope Media befektetői a média-, az Internet- és a pénzügyi szektor felsővezetői.

A Netfórum Kft. 1998-ban jött létre, amely informatikai szolgáltatásokon túl jelenleg tíz vertikális portált üzemeltet Magyarországon, ezek a Tőzsdefórum.hu, a Sportfórum.hu, a Hölgyfórum.hu, a Zenefórum.hu, az Autófórum.hu, a Filmfórum.hu, a Mobilfórum.hu, a Politikafórum.hu, a WAPfórum.hu és az E-sküvő.hu.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.