e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:13

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

AT&T - Ericsson GSM/GPRS lefedőhálózat megállapodás

[e-megoldások] 2003 május 15. 09:04 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A Triton PCS, az AT&T Wireless Network tagja, az Ericssont választotta vezeték nélküli hozzáférési infrastruktúrája nagy részének szállítására és telepítésére egész GSM/GPRS (a mobilkommunikáció globális rendszere/általános csomagkapcsolt rádiószolgáltatás) rendszerére kiterjedő lefedőhálózatához.

A berendezéseken kívül az Ericsson nyújtja majd a kezdeti hálózattervezést és -telepítést, a műszaki munkákat és a tesztelést, illetve a rádiófrekvenciás tervezési és optimalizálási szolgáltatásokat.

"A Triton PCS üzemelteti az egyik legnagyobb kiterjedésű vezeték nélküli digitális hálózatot az Egyesült Államok délkeleti részén, így nagy örömünkre szolgál, hogy felajánlhatjuk nekik kiemelkedő műszaki szakértelmünket kiváló minőségű rendszerek és szolgáltatások szállításához" - nyilatkozta Angel Ruiz, az Ericsson Inc. elnöke.

"Az Ericsson szilárd elkötelezettséget mutatott az együttműködés iránt GSM/GPRS lefedőhálózatunk beindításában" - jelentette ki Glenn Robinson, a Triton PCS vezető műszaki alelnöke. "Az Ericsson jövőképe, valamint képessége testre szabott megoldások és szolgáltatások szállítására nagy előny lesz számunkra a következő generációs szolgáltatásokra való áttéréskor."

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.