e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:54

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Középpontban a piacbővítés új eszközei: Call center, tele-sales, CRM

[e-semények] 2003 június 12. 09:34 Donka Attila (munkatársunktól)

Az információs technológia robbanásszerű fejlődése új megvilágításba helyezi az üzleti kapcsolatokat. Az internet és a mobil kommunikáció új eszközei könnyebbé teszik a célzott üzleti ajánlatok eljuttatását a potenciális ügyfelek részére, s e lehetőséggel egyre többen élnek is.

A vállalkozásoknak mind nagyobb mennyiségű kapcsolatot kell felépíteniük és fenntartaniuk ahhoz, hogy az erős versenyben biztosítani tudják a növekedéshez szükséges fizetőképes keresletet. Kereskedelmi és nagyszámú partneri kapcsolatot működtetni azonban ma már komoly informatikai háttértámogatás és a folyamatok egy részének automatizálása nélkül nem lehet.

Az Online Marketing Ügynökség június 25-i konferenciáján arra keresi a választ, hogy a vállalaton belüli, illetve az önálló call centerek milyen technikai lehetőségeket adnak a felhasználók kezébe, milyen segítséget nyújthatnak a kereskedelmi munkában. Kihelyezhető-e, és ha igen milyen mélységben a kereskedelmi munka a vállalkozáson kívülre? Hozhat-e eredményt és miként használható fel az értékesítő munkában egy egységes és naprakész ügyfél adatbázis, s milyen módon elemezhetők a meglévő adatok és állíthatók az eredmények egy hatékonyabb marketing munka szolgálatába?

A téma igen sok gazdasági ágban aktuális, a média hirdetéstől kezdve , a bankokon, biztosítókon át az autós, gyógyszeripari-, informatikai cégekig bezárólag igen széles az új eszközök felhasználási területe.

A konferenciáról bővebben az OMA honlapján olvashatnak.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.