e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:56

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

73 végzős diák a Cisco Hálózati Akadémia Programban

[e-oktatás] 2003 július 15. 10:41 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A Cisco Hálózati Akadémia Programban az idei tanévben újabb 73 végzős diák vehetett át diplomát, 116 főre növelve az eddig végzett hallgatók összlétszámát.

A végzős diákok a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Karán, a hódmezővásárhelyi Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskolában és Gimnáziumban, a nyíregyházi Wesselényi Miklós Szakközépiskolában és a szentesi Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolában kialakított Cisco Hálózati Akadémiákon végezték el sikeresen a Program e-learning alapú, magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzését. A négy szemeszter sikeres befejezése után a diákok Cisco Hálózati Akadémia Diplomát kapnak, és egy független tesztközpontban lehetőségük nyílik megszerezni a Cisco Certified Networking Associate nemzetközileg elfogadott iparági hálózati szakminősítést.

Ma már országszerte 52 oktatási intézményben zajlik a Cisco Hálózati Akadémia Program oktatása. A diákok összlétszáma jelenleg mintegy 800, amely a 2002/2003-as tanévben várhatóan eléri majd az 1500-at.

A Cisco Systems a végzős diákok szakmai pályafutásának követésére is nagy hangsúlyt fektet. Egyrészt továbbtanulási lehetőséget kínál: egy újabb 4 szemeszteres kurzus elvégzésével a diákok Cisco Certified Networking Professional (CCNP) nemzetközi ipari minősítést szerezhetnek. Ennek a képzésnek a hazai beindítása a jövő tanévben várható. Emellett a Cisco Hálózati Akadémia Program szerverén ősztől megjelenő új weboldalon a végzős diákok karrierjük alakításához kapnak segítséget: konkrét állásajánlatok, elhelyezkedési lehetőségek, nyári munkák, karrierépítési és álláskeresési készségfejlesztő tanácsadás szerepelnek az oldal kínálatában.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.