e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:56

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Sabedu - új hazai e-learning cég

[e-oktatás] 2003 július 16. 13:56 Donka Attila (munkatársunktól)

Bár még csak most alakult, máris piacvezető szerepre tőr, és jelentős tőkebevonást tervez a Graphisoft Parkban működő a Sabedu Elektronikus Oktatási Technológiákat Fejlesztő, Szolgáltató és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság.

Az ambiciózus tervek hátterében egy tapasztalt csapat áll. A 10 fővel induló társaság ügyvezető igazgatói: Szaniszló László, aki a stratégia, e-learning know-how, kereskedelem, valamint Bedő Imre, aki az operatív működés, projektmenedzsment, nemzetközi kapcsolatok területekért felelősek. Szaniszló korábban a Synergon oktatási részlegét, a Synergon Educationt vezette, irányításával jött létre a Synergon e-learning portfoliója a Synedu, és vezetője volt a PHOENIX 2.0 Képzésmenedzsment Rendszer kialakításának.

A cég az elektronikus oktatás területén kínál szolgáltatásokat leendő ügyfeleinek: e-learning tanácsadási, tartalomfejlesztési, tartalom-disztribúciós, keretrendszer-implementációs és üzemeltetési területeken. Megoldásaik minőségét számos hazai referenciával és nemzetközi tapasztalatokkal bíró munkatársakkal, folyamatos innovációval és K+F tevékenységgel, valamint stratégiai partneri kapcsolatok kialakításával kívánják biztosítani.

A Sabedu szeptemberig 100 millió forint feletti tőkebevonást tervez, amely forrásául szolgál a folyamatos létszámbővítésnek és a szolgáltatási és termék-portfolió kialakításának. A cég közlése alapján elsődleges ügyfélkörnek a nagyvállalatokat és a kormányzatot célozzák meg és itt idén már 100 millió forint feletti árbevételre törekszenek, de megjelennek alacsonyabb árfekvésű termékekkel a szakképzésben, a felsőoktatásban és a közoktatásban is. A cég integráló szerepet kíván betölteni a magyarországi e-learning szabvány kialakításában, amelyhez szoros együttműködést alakít ki az ágazatban már létező piaci szereplőkkel, szervezetekkel és az érintett állami intézményekkel.

A Sabedu tevékenységére és terveire vonatkozó további részletes információkat egy rövidesen megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra az ügyvezetők, amelyen bemutatják a Knowledge Linker néven futó terméküket.

Szaniszló László ügyvezető igazgató (29)

a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Számítógéptechnikai Intézetében végzett villamosmérnök, aki előzőleg 1997-2002 között a Synergon oktatási részlegét, a Synergon Educationt vezette. Irányításával jött létre a Synergon e-learning portfóliója a SYNEDUTM és vezetője volt a PHOENIX 2.0 Képzésmenedzsment Rendszer kialakításának. Elnöke továbbá az Informatikai Vállalkozások Szövetsége e-learning munkcsoportjának.

Bedő Imre ügyvezető igazgató (29)

a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdász. 1997-1999 között a Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Részvénytársaságnál befektetési projektigazgató, majd 1999-2002 között a Győri Szeszgyár és Finomító Részvénytársaság általános vezérigazgató-helyettese. A Magyar Közgazdasági Társaság tagja.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.