e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:59

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Synergon - e-learning megoldások a GfK Hungária részére

[e-oktatás] 2003 augusztus 6. 21:44 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A GfK Hungária Piackutató Intézet a Synergon Oktatási Üzletágától, a Synergon Educationtól rendelte meg a tudáskezelésében és -fejlesztésében fontos szerepet játszó Phoenix 2.0 képzésmenedzsment rendszert, egyedi tananyagfejlesztést és NETg e-learning tananyagokat.

Tudásmenedzsment támogató megoldás a GfK Hungáriának

A Synergon Education - melynek egyik stratégiai tevékenységi területe az e-learning - a jövőben mind szélesebb körben kíván a tudáskezelő stratégiát kialakító és végrehajtó vállalatok megoldásszállítója lenni, nem csak a hardver, szoftver, hanem szolgáltatási területen is. Ennek megfelelően, a tudásmenedzsment piacra való szélesebb körű terjeszkedéseként, a Synergon Oktatási Üzletága szaktanácsadással bővítette portfólióját.

A Synergon Education segítséget kíván nyújtani a GfK Hungáriának, hogy az e-learning alkalmazásokat minél hatékonyabban illeszthesse a tudásalapú vállalati koncepciójába, és a tudáskezelés (képzésmenedzsment) hatékony eszközeként alkalmazhassa.

A GfK Hungária Piackutató Intézet a SYNEDUTM Phoenix 2.0 e-learning Képzésmenedzsment Rendszer licenszét rendelte meg 50 felhasználó részére, mely tartalmazza a Phoenix 2.0 testre szabását, oktatását és a bevezetés támogatását. A Synergon Education ezen kívül vállalta, hogy szállítja, beszereli és installálja az ehhez szükséges hardver- és szoftvereszközöket.

A GfK felkérte továbbá a Synergont kooperációs tananyagfejlesztésre, melynek értelmében a Synergon Education e-learning tananyagot fejleszt - a GfK közreműködésével - és telepít a Phoenix 2.0 rendszerhez. Mindezek mellett a GfK számítástechnikai alapképzésének támogatására magas színvonalú, az amerikai Thomson-NETg cég által előállított és a Synergon Education által lokalizált, magyar nyelvű tananyagokat is rendelt.

"A GfK Hungária folyamatosan alakítja tudáskezelő stratégiáját, mely a vállalat piaci szereplésének fontos eszköze. Az ország meghatározó piackutató intézeteként kiemelten fontosnak tartjuk ezért szellemi tőkénk fejlesztését, amelyhez a Synergon Education technikai megoldásain, saját szakmai tapasztalatán és tananyagfejlesztésén keresztül jelentősen hozzájárul." - nyilatkozta Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet igazgatója.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.