e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:59

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megújult a Sulinet

[e-oktatás] 2003 szeptember 4. 09:21 Erdőháti Nagy Modesta (Forrás: eKormányzat)

Nemcsak külsőleg, hanem tartalmában is változott a Sulinet oktatási portál. Az új, internetes tartalomszolgáltatás keretében számos tananyag, feladatgyűjtemény, oktatási segédanyag, szolgáltatás áll a diákok és a pedagógusok rendelkezésére - tanulásukat, munkájukat megkönnyítendő.

A tanévkezdésre megújult a Sulinet honlap. A legnagyobb magyar nyelvű oktatási portál számos újdonsággal várja az általános és középiskolás diákokat, tanáraikat, szüleiket.

A Sulinet tartalomfejlesztését, rovatok gondozását, a honlap grafikai feladatainak ellátását tehetséges diákok és tanárok bevonásával végzi a program szerkesztősége. A szaktárgyi levelezőlistákon ma már időről időre csaknem tízezren cserélhetik ki gondolataikat tizenhét különböző témában, amelyből a Sulinet újdonságairól beszámoló heti hírlevélre közel kilencezer érdeklődő iratkozott fel, a közelmúltban indult ingyenes levelező rendszernek pedig a mai napig több, mint tízezer regisztrált felhasználója van.

A honlapon számos interaktív szolgáltatás működik: az arra érdemes cikkeknek külön fórumokat indíthatnak, melyeken bármely olvasó (moderált formában) közölheti véleményét, kérdéseit.

Hogy a diákok nem csak a szórakozás miatt keresik fel a világhálót, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy jelenleg a legnagyobb nézettséggel az oktatási gyűjtemények (pl.: Érettségi, Felvételi Előkészítő, Feladatbank, Nemzeti Parkok, Digitális tanórák) bírnak.

A napi 800-900 ezer lekéréssel rendelkező honlap nem csak külcsínében nyújt újdonságot a látogatóknak. Új, internetes tartalomszolgáltatás keretében számos tananyag, feladatgyűjtemény, oktatási segédanyag, szolgáltatás áll a diákok és a pedagógusok rendelkezésére - tanulásukat, munkájukat megkönnyítendő.

A szakmaválasztásban segít a Sulinet portál szakképzés honlapja, amely valamennyi szakképzéshez kapcsolódó réteget (diákok, pedagógusok, szüleik) naprakész, pontos és teljességre törekvő adatbázisokkal, információkkal lát el.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.