e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Sun - új vállalati oktatási megoldás a teljesítmény növelésére

[e-oktatás] 2003 november 4. 13:22 Donka Attila (munkatársunktól)

A Sun Microsystems, Inc., bejelentette új, az egész világra kiterjedő, a globalizált Sun Enterprise Learning Platformra (vállalati oktatási platform) szorosan ráépülő vállalati oktatási megoldását.

A globalizált platform és a Sun egész világot átfogó oktatási konzultációs szolgáltatásai, valamint a folyamatosan bővülő oktatóanyagok és elérési módok a tanulás gazdagabb élményét kínálják a földrajzilag szétszórt hallgatóságnak.

A vállalatok számára mindez alacsonyabb képzési költségeket, koncentráltabb készségfej­lesz­tést és megnövekedett szervezeti teljesítményt jelenthet, továbbá a szabályozásoknak, valamint az új termékek és szolgáltatások bevezetésére vonatkozó követelményeknek teljesítését. Az új vállalati oktatási megoldás még értékesebbnek bizonyulhat a multinacionális szervezetek számára a különböző országokban lévő munkavállalóknak szóló tanfolyamokkal.

Az új Sun vállalati oktatási platform most lényegesen nagyobb funkcionalitást kínál a francia, német, koreai, japán és egyszerűsített kínai nyelvű felhasználóknak, akik saját nyelvükön és kulturális konvencióiknak megfelelően vihetnek be adatokat.

Az új globalizált technológiai platform a Sun az egész világra kiterjedő konzultációs szakembergárdájának támogatását élvezi. Az oktatási tanácsadók segítséget nyújtanak a cégeknek az oktatási megoldások megtervezésében, üzembehelyezésében és felügyeletében, mindezt a vállalat üzleti céljaihoz, belső képzési rendszeréhez illesztve.

A Sun folyamatosan bővíti a tananyagokat is, melybe bevonnak más oktatásitechnológia-gyártókat és tananyagkészítőket.

A Sun eddig is szerteágazó, gazdag tartalmat szolgáltatott a világhálón keresztül, és a több mint hatvan ország több mint négyszáz oktatótermében a Sunnál és feljogosított partnereinél.

További információk: www.sun.com/training.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.