e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:26

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Mindentudás Egyeteme - internetes törzsközönség

[e-oktatás] 2004 február 25. 22:18 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A Mindentudás Egyeteme (ME) elindulása óta eltelt több mint öt hónap alatt jelentősen megnövekedett az előadássorozatot követő internetes oldal törzsközönsége. Az origo szerkesztésében készülő oldal felhasználóinak száma az első hetekben mért 4000-5000 főről január végére napi 11 000 - 16 000-ra nőtt.

A közönség 60%-a az első szemeszter alatt mind a tizenöt előadást követte valamilyen módon, és az on-line látogatók több mint 80%-a a honlapon be is "iratkozott" az egyetemre. Az ME előadások teljes közönségének jelentős része egyébként nem a fiatalok, tanulók, hanem az aktív felnőttek köréből kerül ki, ami a szervezők eredeti szándékainak sikerét igazolja - derül ki az Axelero Internet által végzett on-line kutatásából.

Az ME előadások a hallgatóság véleménye alapján a korszerű tudomány megismertetésének érthető és kedvelt médiumává léptek elő. A megkérdezett látogatók 60%-a az első szemeszternek mind a tizenöt eloadását követte, további 17% pedig legalább 10 előadást kísért figyelemmel. A látogatók az ME honlapját elsősorban kiegészítő médiumként használják a személyes, televíziós, rádiós, vagy más audiovizuális élmény mellett, ugyanakkor a teljes közönség közel egyötöde az előadás meghallgatása helyett keresi fel a honlapot. Az internetes oldal sikerét mutatja az is, hogy a látogatók jelentős része, több mint 80%-a be is iratkozott a Mindentudás Egyetemére.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.