e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. august 17., wednesday 09:05

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Axelero internetelérés a Sulinet Expressz gépein

[e-megoldások] 2004 július 9. 12:15 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Az Axelero Internet megállapodást kötött a nemrégiben útjára indított Sulinet Expressz program több hardver beszállítójával arról, hogy a program keretében értékesített számítógépek mellett a vásárlók ingyenesen jutnak a világháló kipróbálására alkalmas internet-hozzáféréshez.

Az Oktatási Minisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Foglalkoztatási és Munkaügyi Minisztérium által indított Sulinet Expressz Program a számítógép-használat elterjedése érdekében biztosít lehetőséget a pedagógusoknak, tanároknak, diákoknak és a diákok szüleinek, hogy adókedvezmény igénybevételével juthassanak otthoni számítógéphez. Az Axelero Internet - a "digitális szakadék" megszüntetésének részeként - fontosnak tarja azt is, hogy az új felhasználók a számítógépek megismerésével egy időben a világháló használatát is elsajátítsák. Ezért jött létre a megállapodás az Axelero Internet, és a Sulinet Expressz program hardver, illetve szoftver eszközeit szállító cégekkel, így az új számítógépek használatba vételekor azonnal lehetőség nyílik az internet elérésére, és a használatához szükséges alapok elsajátítására is, amelyet az ingyenes internet-hozzáférés mellett az origo kifejezetten kezdő internetezők számára létrehozott oktatóoldala is támogat. A hazai internethasználat terjedését elősegítő kezdeményezésben a Hewlett-Packard Magyarország Kft., az Albacomp Rt., a Fujitsu-Siemens Kft., és a RCE Kft., valamint a szoftvereket gyártó Microsoft Magyarország Kft. vesz részt az Axelero partnereként.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.