e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:41

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Albacomp - egyedülálló finanszírozási megoldás

[e-megoldások] 2004 július 11. 12:26 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Albacomp Rt. - a K&H Bankkal együttműködve - a Sulinet Expressz keretén belül kedvezményes tartós bérleti konstrukciót dolgozott ki. A konstrukció lényege egy bérleti szerződés, amellyel az évi 60 ezer forintos adókedvezmény többször is igényelhető.

A kedvezményes bérleti konstrukció révén a vásárló a számítógép ellenértékének részleteit havonta, egyenlő összegekben, maximum 3 éven keresztül törlesztheti. Mivel az éves törlesztés értéke nagyjából megegyezik a jóváírható adó 60 ezer forintos értékével, így a felhasználó a számítástechnikai eszközökhöz a vételár néhány százalékáért, vagy akár ingyen juthat hozzá. Az Albacomp saját gyártású, Albacomp Activa EXPRESSZ márkanév alatt futó asztali számítógépeivel és a nemrégiben piacra dobott Albacomp Activa Mobil EXPRESSZ márkanevű notebookjával vesz részt a Sulinet Expressz programban, továbbá egyéb opcionális és bővítési eszközöket kínál a jogosultak számára. A társaság a vásárlás és a bérleti lehetőség mellett további kedvezményeket nyújt: így például minden konfigurációhoz 15 órás ingyenes Axelero kombi internet-hozzáférést ad a vásárlóknak.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.