e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. august 17., wednesday 09:45

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Kombi netQuick az Axelerótól

[e-megoldások] 2004 július 14. 10:39 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Axelero Internet új szolgáltatást indít Kombi netQuick néven. Az új termék a már ismert, a telefonszámla és az internetkapcsolat költségét egyben tartalmazó Kombi, és a feltölthető (pre-paid) netQuick szolgáltatások ötvözésével született.

A már ismert netQuick csomaghoz képest újdonság, hogy a Kombi netQuick online regisztrálásakor a felhasználó döntheti el, hogy a vásárláskor kifizetett összeget milyen formában használja fel, azaz számlás előfizetővé válik, vagy a feltölthető (pre-paid) változatot választva "leinternetezi" a bruttó 3990 forintos összeget. Az előfizetéses rendszert választva online szerződést lehet kötni a Kombi 15, 40 vagy 100 órás szolgáltatásra, így meghatározott időre - havi 15, 40 vagy 100 órára - 3, 6 illetve 9 ezer forintért kedvezményes, az internet- és a telefonköltségeket is tartalmazó percdíjakkal lehet internetezni.

A feltölthető felhasználási mód ideális azok számára, akik nem szeretnének havidíjat fizetni, vagy csak ideiglenesen szeretnék használni a netet. A hozzáférés meghosszabbítható a nagyobb áruházakban megvásárolható feltöltőkártyával, illetve interneten keresztül bankkártya segítségével szintén az on-line bolt weboldalán. A bankkártyás induló vagy feltöltő csomag vásárlása esetén a fizetett összeg 10 százalékával grátiszként emelkedik az internetezésre fordítható összeg. A Kombi netQuick felhasználási mód a Matáv, a Vivendi, a Monortel és az Emitel szolgáltatási területeiről vehető igénybe.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.