e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:23

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Clearswift és 2F 2000 - disztribútori megállapodás

[e-megoldások] 2004 augusztus 6. 11:51 Donka Attila (munkatársunktól)

Disztribútori megállapodást kötött a Clearswift - tartalomszűrő szoftvereket fejlesztő cég - a 2F 2000 Kft.-vel, amely szerződés értelmében a 2F 2000 Kft. elsődlegesen Magyarországon, de Kelet-Európában is értékesítője és támogatója a Clearswift termékeinek.

"A hazai tartalomszűrő piac még elég kicsi, így az első évben 40-50 millió forint árbevételre számítunk Magyarországon és a környező országokban. Az elkövetkezendő években véleményünk szerint a piac konszolidált növekedést mutat majd, ugrásszerű növekedésre nem számítunk" - nyilatkozta Dávid András, a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatója. A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek között piacvezető - közel 25%-os részesedéssel bíró - vállalat, amelynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak. Termékeik világszerte több mint 14.000 vállalatnál mintegy 16 millió felhasználót szolgálnak ki, Magyarországon több bank, pénzintézet és államigazgatási intézmény is használja már a Clearswift alkalmazásait.

A Clearswift termékek hatékonyságnövelő házirendek alkalmazásával, valamint a hálózaton áthaladó forgalom tartalmára vonatkozó tiltó és engedélyező szabályrendszer felállításával biztosítják az internet alapú fenyegetések elleni védelmet. A Clearswift tartalombiztonsági szoftverek a kéretlen szöveges és képi információk, a spam, a vírusok és egyéb kártékony programkódok, a túlméretezett csatolt állományok, az adatok elvesztése vagy manipulálása, valamint a titkosítás megsértése ellen nyújtanak megoldást. Termékeik a folyamatos fejlesztések révén évek óta őrzik vezető szerepüket a piacon.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.