e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 18:47

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

SurfControl E-mail Filter hamarosan Linuxon is

[e-megoldások] 2004 augusztus 7. 09:08 Donka Attila (munkatársunktól)

A világ első számú tartalomszűrő vállalata, a SurfControl szilárdan elkötelezte magát amellett, hogy a jövőben a Linux szervereket használó cégek, szervezetek számára is elérhető legyen az a teljes web, e-mail, azonnali üzenetküldő és P2P-szűrő megoldás, amely Windows alapon már bizonyított.

A linuxos E-mail Filter a SurfControl legfontosabb fejlesztése az elmúlt időszakban. Nem véletlenül! Egyre több vállalat használ Linux alapú megoldásokat, eszközöket. Az IDC szerint a Linux napjainkban a leggyorsabban terjedő, a Windows és a Solaris után a harmadik legnépszerűbb szerver operációs rendszer. A SurfControl stratégiai partnerei között is számos olyan vezető IT céget találhatunk (például a Sun Microsystems vagy a Novell), amelyek szintén igyekeznek minél jobban kielégíteni a Linux alapú termékek, megoldások iránti egyre fokozottabban jelentkező keresletet.

A SurfControl E-mail Filter a tartalomfelismerést biztosító mesterséges intelligens algoritmusok, a több rétegű anti-spam és anti-vírus technológia, a széleskörű jelentéskészítési és elemzési lehetőségek, valamint az egyszerűen kezelhető felület segítségével biztosítja a szervezet belső információinak biztonságát, megelőzi a vírusfertőzések elterjedését valamint növeli a munkatársak és a hálózat hatékonyságát. A SurfControl magyarországi képviselője a filter:max, amely a SurfControl tartalomszűrő termékeinek hazai forgalmazása mellett további szolgáltatásokat - bevezetési tanácsadást, üzemeltetői és felhasználói oktatást, HR-, jogi és IT biztonsági tanácsadást is nyújt.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.