e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:22

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

[e-megoldások] 2004 augusztus 14. 11:18 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero ingyenes levelezési rendszerét, a freemail-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe, ám térítésmentesen emelik a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Noha a freemail népszerűsége, a postafiókok számának növekedése töretlen - július 31-én 1 358 107 db postafiók működött - egy on-line piackutatás szerint a szolgáltatás minőségével egyébként elégedett felhasználók szívesen megszabadulnának az ingyenes levelező rendszerekre jellemző korlátoktól. A legtöbben nagyobb tárhelyet szeretnének, illetve sokakat zavar a kéretlen, reklámokat tartalmazó levelek áradata. Ezért a freemail szolgáltatás, színvonalának emelése érdekében augusztus közepétől új, fizetős szolgáltatásokkal bővül, freemail extra néven.

A jövőben, ha valaki postafiókot nyit a freemail-en, lehetősége nyílik két új szolgáltatást is igénybe venni. Az egyik az alapértelmezett 5 Mbyte tárhely bővíthetősége 10 Mbyte-onként 3 hónapra bruttó 500 Ft-ért (a maximális tárhely-méret 55 Mbyte lehet). A másik a spam szűrés, amely 3 hónapra szintén bruttó 500 Ft-ba kerül. A szűrést végző szoftver minden levelet ellenőriz, és a reklámlevelekre, illetve a magánlevelekre utaló jeleket pontozza, majd az összpontszám alapján a felhasználó által meghatározott szűrési fokozat szerint kezeli a küldeményt. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett, szintén augusztus közepétől az Axelero minden freemail felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Az extra szolgáltatásokra mindenki előfizethet, aki rendelkezik aktív freemail címmel. A szolgáltatásokat jelenleg Westel és Pannon kártyáról emelt díjas SMS formájában lehet megrendelni, a megrendelések után néhány perccel működésbe lépnek az előfizetett szolgáltatások. A szolgáltatások megrendeléséhez az Axelero telefonos ügyfélszolgálatot is biztosít.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.