E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=3406

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

[e-megoldások]
2004 augusztus 14. 11:18

Sztrunga Erzsébet,  e-mail: esztrunga@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero ingyenes levelezési rendszerét, a freemail-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe, ám térítésmentesen emelik a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Noha a freemail népszerűsége, a postafiókok számának növekedése töretlen - július 31-én 1 358 107 db postafiók működött - egy on-line piackutatás szerint a szolgáltatás minőségével egyébként elégedett felhasználók szívesen megszabadulnának az ingyenes levelező rendszerekre jellemző korlátoktól. A legtöbben nagyobb tárhelyet szeretnének, illetve sokakat zavar a kéretlen, reklámokat tartalmazó levelek áradata. Ezért a freemail szolgáltatás, színvonalának emelése érdekében augusztus közepétől új, fizetős szolgáltatásokkal bővül, freemail extra néven.

A jövőben, ha valaki postafiókot nyit a freemail-en, lehetősége nyílik két új szolgáltatást is igénybe venni. Az egyik az alapértelmezett 5 Mbyte tárhely bővíthetősége 10 Mbyte-onként 3 hónapra bruttó 500 Ft-ért (a maximális tárhely-méret 55 Mbyte lehet). A másik a spam szűrés, amely 3 hónapra szintén bruttó 500 Ft-ba kerül. A szűrést végző szoftver minden levelet ellenőriz, és a reklámlevelekre, illetve a magánlevelekre utaló jeleket pontozza, majd az összpontszám alapján a felhasználó által meghatározott szűrési fokozat szerint kezeli a küldeményt. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett, szintén augusztus közepétől az Axelero minden freemail felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Az extra szolgáltatásokra mindenki előfizethet, aki rendelkezik aktív freemail címmel. A szolgáltatásokat jelenleg Westel és Pannon kártyáról emelt díjas SMS formájában lehet megrendelni, a megrendelések után néhány perccel működésbe lépnek az előfizetett szolgáltatások. A szolgáltatások megrendeléséhez az Axelero telefonos ügyfélszolgálatot is biztosít.


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.