e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Morgan Hill Consulting - UPC megbízás

[e-megoldások] 2004 augusztus 15. 09:52 Donka Attila (munkatársunktól)

Sikerrel zárult a Morgan Hill Consulting Rt. számára a UPC Magyarország Kft. által, a társaság két önálló honlapjának fejlesztésére és arculatváltására kiírt tender. Az on-line tartalom kezelését a UPC munkatársai végzik a jövőben.

Az új website elkészültéig az ügynökség feladata lesz a jelenleg működő honlapok állandó frissítése, felügyelete, valamint a rendszeresen változó kreatív elemeinek elkészítése is, amit eddig a Mimosa Communications végzett. A Morgan Hill Consulting 4 éve kínálja elektronikus üzleti megoldásait a versenyképességüket javítani kívánó vállalatoknak, szervezeteknek. A dinamikusan fejlődő cég olyan ügyfelek magas szintű igényeit elégíti ki, mint az Accenture, az Állami Nyomda Rt, az Európai Bizottság Magyarországi Delegációja, vagy a KLM Holland Királyi Légitársaság, saját fejlesztései közül pedig érdemes kiemelni az on-line könyváruházat.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.