e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 18:56

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megújul az Axelero e-mail rendszere

[e-megoldások] 2004 augusztus 19. 11:31 Donka Attila (munkatársunktól)

Augusztus 18-a és szeptember 11-e között megújul az Axelero Internet lakossági és vállalati e-mail rendszere, melynek egyik első szolgáltatása az automatikus vírusszűrés lesz. A változás legfőbb célja a teljesítmény és a megbízhatóság javítása.

Az új levelezőrendszer bevezetése lehetőséget teremt arra, hogy az Axelero ügyfeleit az e-mailben érkező vírusok jelentős részétől megvédje. Ennek érdekében egy alapos előkészítő és teszt fázist követően bevezetnek egy automatikus vírusszűrő rendszert, amely minden beérkező levelet megvizsgál egy folyamatosan frissülő vírusadatbázis alapján. Amennyiben a szoftver vírusosnak találja a levelet, a címzett már a vírustól megtisztított levelet kapja meg. A levél tartalmaz egy figyelmeztető szöveget is, hogy az eredeti levél vírussal fertőzött volt. A hatékony vírusszűrés és adatok biztonsága érdekében továbbra is érdemes fenntartani, és folyamatosan frissíteni a felhasználóknak saját vírusszűrő rendszerüket is, amelyet az Axelero Internet rendszere nem vált fel és nem helyettesít.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.