e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Tanulószoba a Gyalogló Chaten

[e-oktatás] 2004 október 3. 08:41 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A Gyalogló Chat ismét egy újdonsággal lép a hazai internetes közösség elé: megnyitotta a Tanulószobát. A Gyalogló Chat használói között sok a tanuló, akik naponta több órát töltenek el a chaten. Rájuk és szüleikre is gondolva indul el az új szolgáltatás.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően a diákok összeköthetik a kellemest a hasznossal: chatelés közben tanulhatnak is. A 17 tanárból álló virtuális tantestület tagjai több tucat tantárgy házi feladatainak megoldásában segítenek a matematikától az újságírásig. A szolgáltatás népszerűségére jellemző, hogy már az első napon 800 látogatója volt a chates Tanulószobának. Az egyszerűbb kérdésekre azonnal a chaten, az összetettebb kérdésekre e-mailben válaszolnak a tanárok. A virtuális órarend, és a tanári kar névsora megtalálható a Tanulószoba címén.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.