e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. february 22., friday 10:23

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Cisco - IP-kommunikációs megoldások kis- és fiókirodáknak

[e-megoldások] 2004 október 9. 10:51 Donka Attila (munkatársunktól)

A Cisco Systems bemutatta a 100 főnél kisebb vállalkozások, kis- és fiókirodák számára fejlesztett, a Cisco IOS szoftverre épülő, hívásfeldolgozási szolgáltatásokat biztosító Cisco CallManager Expresst, valamint hangposta- és automatikus kezelői szolgáltatásokat nyújtó megoldását, a Cisco Unity Expresst.

A Cisco CallManager Express teljes IP-kommunikációs szolgáltatáskészletet biztosít. A hagyományos alközponti telefóniás szolgáltatások - például hívásfogadás, hívástovábbítás, nappali/éjszakai szolgáltatás, keresési csoport, személyhívó kezelése, hangosbemondó, stb. - mellett a Cisco Unity Expressszel együtt telepítve teljeskörű hangposta és üzenetkezelő funkcionalitást nyújt. Az IP telefónia nyitott architektúrájú fejlesztőfelülete lehetővé teszi, hogy XML alkalmazások segítségével a felhasználók a szokásos ügyviteli háttéralkalmazásokból kinyert adatokat és információkat megjelenítsék a Cisco IP-telefonok kijelzőin.

A száz felhasználós határ átlépésekor, illetve ha az üzleti gyakorlat központosított hangkommunikációs rendszert igényel, a Cisco CallManager megoldás a meglévő infrastruktúra (például Cisco IP-telefonok, analóg telefonok, faxgépek, Cisco routerek és Cisco Catalyst switchek) kihasználása mellett telepíthető. A Cisco CallManager Express és Cisco Unity Express beépíthető a szolgáltató menedzselt hang- és adatszolgáltatási portfóliójába, új bevételi lehetőségeket biztosítva. A Cisco CallManager Express és Cisco Unity Express a Cisco díjnyertes CallManager, CallManager SRST és Cisco Unity termékekből álló IP kommunikációs portfóliójának legújabb tagjai.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.