e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:52

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Műszaki segítség - kettes gomb...

[e-megoldások] 2004 október 15. 07:57 Szabó Gábor (Forrás: eMarketer)

A telefonon történő műszaki segítséget részesíti előnyben azon szélessávú internetkapcsolatra előfizető ügyfelek 52%-a, akik a telefonos, illetve internetes technikai segítségnyújtást egyaránt kipróbálták már - derül ki a Zanthus felméréséből.

A Zanthus 565, szélessávú internet-hozzáféréssel rendelkező felhasználó megkérdezésével készítette tanulmányát az Egyesült Államokban. Az eredmények szerint az előfizetők 20%-a kedveli az on-line chat formájában érkező műszaki segítséget, míg 11% az adott weboldal látogatása során szeret választ találni kérdéseire. A megkérdezettek 10%-a az e-mail-fordultával kapott technikai segítséget részesíti előnyben, míg csupán 7% állítja, hogy nincsen preferenciája egyik módot illetően sem.


Noha a megkérdezettek többsége a telefonos ügyfélszolgálatot preferálja, az előfizetők tudatában vannak az on-line segítségnyújtás előnyeinek is. A válaszadók 60%-a szerint azért kényelmes az on-line ügyfélszolgálat igénybevétele, mert bármikor, igények szerint áll rendelkezésre. Az előfizetők 59%-a azért kedveli a műszaki segítség on-line formáját, mert elkerülhető vele a telefonon történő ide-oda irányítás. Mindezek ellenére az is igaz, hogy az ügyfelek 64%-a probléma esetén mintegy 30 percet szánna az önerőből való hibaelhárításra, mielőtt segítséget kérne, míg 66% az internetszolgáltatónak diagnosztikai szoftverek használatát is engedélyezné a megoldás érdekében.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.