e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:24

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Új mobil termékek a HP-tól

[e-megoldások] 2004 november 3. 09:44 Donka Attila (munkatársunktól)

A HP 12 új mobil terméket és megoldást vezetett be az utazás közben is irodai funkcionalitást igénylő felhasználnók számára. Az új kínálat mobil számítástechnikai és nyomtatási lehetőségekhez juttatja azokat a szakembereket, akiknek munkáját gyakori utazások tarkítják.

A HP legújabb számítástechnikai megoldásai gyors és biztonságos vezeték nélküli internet-hozzáférést nyújtanak. A HP iPAQ Pocket PC h4150 egyszerűen használható, jól hordozható eszköz, amely integrált vezeték nélküli LAN-hálózati hozzáférése (802.11b) és Bluetooth technológiája révén az irodai hálózattal is kapcsolatot tud teremteni. Az újratervezett HP Compaq Tablet PC TC1100 sokoldalú, teljes körű jellemzőkészletet biztosító mobil PC, mely hosszabb akkumulátor-üzemidő mellett nyújt elődjénél nagyobb teljesítményt. HP Compaq nc6000 és nc8000 üzleti noteszgépek szintén megnövelt akkumulátor-üzemidővel, és biztonságos vezeték nélküli csatlakozással örvendeztetik meg felhasználóikat, míg a HP Compaq nw8000 mobil munkaállomás a noteszgépek mobilitásával párosítja a munkaállomásokra jellemző kapacitást és grafikus teljesítményt.

A HP Deskjet 450wbt minőségi színes nyomatokat előállító nyomtató nagy kapacitású patronjai 400 színes vagy 450 fekete-fehér oldal készítésére elegendő tintát tartalmaznak, az eszköz csatlakozását a Bluetooth technológia biztosítja. A HP mobil nyomtatási szoftvermegoldásai között most szerepel első ízben kimondottan mobiltelefonokhoz kifejlesztett platform. E megoldás révén a felhasználó Bluetooth-technológiával, közvetlenül mobiltelefonról nyomtathatók ki a kívánt adatok. A zsebgépekhez szánt nyomtatási megoldások fejlesztésének ösztönzése érdekében a HP emelt szintű szoftverfejlesztői csomagot állított össze Pocket PC 2003, nyomtatás-felügyeleti és PostScript támogatással, valamint Pocket Excel plug-in szoftverrel. A HP Jetdirect 380m, 380x és 680n nyomtatószervereinek firmware-frissítései továbbfejlesztett biztonsági és hálózat-felügyeleti jellemzőket kínálnak vezeték nélküli eszközökhöz (Auto-IP támogatás, Apple Rendezvous kompatibilitás és WiFi Protected Access /WPA/).

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.