e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:16

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Sun alapokra kerül a Shell távoli lakás-felügyeleti rendszere

[e-megoldások] 2004 november 4. 11:21 Donka Attila (munkatársunktól)

A Shell a Sun szolgáltatásait és technológiáit választotta a Shell HomeGenie nevű új, integrált lakásfelügyeleti megoldásához, mely a felhasználóknak egyszerű, webes távoli hozzáférést fog biztosítani a háztartási rendszerekhez és eszközökhöz.

A felhasználóknak csupán szélessávú internet-kapcsolatra és egy kis kiegészítő készülékre (OSGi alapú lakossági átjáró) van szükség azok távoli - számítógépes vagy mobiltelefonos - működtetéséhez. Így gyakorlatilag bármikor és bármilyen webes számítógépről vagy mobiltelefonról kezelhetik azokat, amelyek rendelkeznek internet-hozzáféréssel. A lakástulajdonosok szabályozhatják és beprogramozhatják például az otthoni hőmérsékletet a Shell HomeGenie Programmable Thermostat-tal, a lámpákat és bizonyos berendezéseket a Shell HomeGenie Power Switch (villanykapcsoló) segítségével, valamint figyelhetik a lakás bizonyos területeit, illetve képeket rögzíthetnek a mozgásérzékelőt is tartalmazó Shell HomeGenie Wireless Camera használatával.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.