e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Indul ez eMagyarország Program

[e-gazdaság] 2004 november 6. 10:52 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Az internet elterjedtségének növelése, valamint az esélyegyenlőség kiteljesedése érdekében az Informatikai és Hírközlési Minisztérium meghirdette az eMagyarország Pontok programot, amelynek első pályázatát ma bocsátja útjára.

A pályázat - amelynek megvalósítására 2003-2004-ben összesen 1,6 milliárd forint áll rendelkezésre - támogatni kívánja azon szervezeteket és intézményeket (például: könyvtárakat, közművelődési intézményeket, teleházakat, önkormányzatokat, egyházi intézményeket, kórházakat, szanatóriumokat, az idősek otthonait, klubjait, alapítványokat), amelyek már működtetnek közösségi internet-hozzáférési helyeket vagy vállalják új közösségi internet-hozzáférést biztosító pontok létrehozását és eMagyarország Pontként történő működtetését. A pályázatok beadása 2003. november 11-étől folyamatos, részletek az IHM honlapján.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.