e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. june 23., wednesday 23:41

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

A Wi-Fi életútja

[e-megoldások] 2004 november 28. 07:54 Szabó Gábor (Forrás: eMarketer)

A Yankee Group álláspontja szerint az USA helyi kormányzati szerveinek jelentős szerepe lehet a hotspot-ok, vagyis kapcsolódási pontok szaporodásában. A szervek már eddig is sokat tettek az ügy érdekében, ingyenesen használható hotspot-ok nyilvános helyeken való kiépítésével. Lássuk, hogyan alakul a helyzet világviszonylatban!

A Gartner Dataquest számottevő növekedést jósol a nyilvános helyeken megjelenő hotspot-ok számára. Az előrejelzések szerint 2005-re a nyilvános hotspot-ok a teljes mennyiség 20%-át képviselhetik világszerte. Míg 2001-ben sereghajtónak bizonyultak, 2005-ben akár a második helyre is kerülhetnek számuk alapján a nyilvános kapcsolódási pontok. Jelenleg - s várhatóan a jövőben is - a kiskereskedelmi egységek környékén található a legtöbb hotspot. A második helyen a szállodák területe áll 2003-ban, 11 687 hotspot-tal. Legkevesebb kapcsolódási pont a repülőtereken áll rendelkezésre, melyek a jóslatok szerint 2005-ben is tartják majd utolsó helyüket.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.