e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:11

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

HangPartner Direkt Budapest és HangPartner ISDN Budapest

[e-megoldások] 2004 december 8. 09:44 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Invitel új elemmel bővítette digitális minőségű hangszolgáltatását, melyet az üzleti élet szereplőinek kínál. A HangPartner Direkt Budapest és a HangPartner ISDN Budapest a már meglévő HangPartner Direkt és HangPartner ISDN csomagok továbbfejlesztett ajánlatai.

Az új, kedvezőbb lehetőségeket felkínáló szolgáltatások központi elemét a nagyobb vidéki városokból Budapestre történő telefonhívások tarifájának csökkentése képezi. Ennek révén jelentős megtakarítást könyvelhetnek majd el azok az intenzív kommunikációt folytató vállalatok, amelyek az Invitel két új terméke közül választanak. A HangPartner Direkt Budapest csomag a kiemelt - belföldi, mobil és nemzetközi - hívásirányok tekintetében biztosít digitális minőségű hangszolgáltatást az előfizetők számára, míg a HangPartner ISDN Budapest csomagjával a hangátvitel ISDN2 vagy ISDN30 csatlakozáson keresztül valósul meg minden hívásirányban, az indított és a fogadott hívásokra egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.