E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=3727

HangPartner Direkt Budapest és HangPartner ISDN Budapest

[e-megoldások]
2004 december 8. 09:44

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

Az Invitel új elemmel bővítette digitális minőségű hangszolgáltatását, melyet az üzleti élet szereplőinek kínál. A HangPartner Direkt Budapest és a HangPartner ISDN Budapest a már meglévő HangPartner Direkt és HangPartner ISDN csomagok továbbfejlesztett ajánlatai.

Az új, kedvezőbb lehetőségeket felkínáló szolgáltatások központi elemét a nagyobb vidéki városokból Budapestre történő telefonhívások tarifájának csökkentése képezi. Ennek révén jelentős megtakarítást könyvelhetnek majd el azok az intenzív kommunikációt folytató vállalatok, amelyek az Invitel két új terméke közül választanak. A HangPartner Direkt Budapest csomag a kiemelt - belföldi, mobil és nemzetközi - hívásirányok tekintetében biztosít digitális minőségű hangszolgáltatást az előfizetők számára, míg a HangPartner ISDN Budapest csomagjával a hangátvitel ISDN2 vagy ISDN30 csatlakozáson keresztül valósul meg minden hívásirányban, az indított és a fogadott hívásokra egyaránt.

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.