e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Folyamatban az új Visa hálózat installálása

[e-pénzügyek] 2004 december 17. 11:48 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A Visa International CEMEA (Közép- és Kelet Európa, Közel-Kelet és Afrika) regionális divíziója szerint tagbankjainak az új rendszerbe való átállása a tervezettnél korábban megkezdődött, egy magyar bank esetében pedig az átállás már be is fejeződött.

A BT Group által telepített új Visa hálózat megbízhatóbb és biztonságosabb hátteret teremt a magyar bankkártya-használathoz, emellett kényelmesebbé is teszi a nem készpénzes fizetéseket. Az Internet Protocol hálózat segítségével, az IP technológiának köszönhetően, a jövőben a VisaNethez történő kapcsolódás még gyorsabb, rugalmasabb és megbízhatóbb lesz. A továbbfejlesztett hálózat egy új transzport-platform segítségével fogja összekapcsolni a Visa összes tagbankját a CEMEA régióban, amelyek számára egyidejűleg új szolgáltatások gyors kifejlesztését is lehetővé teszi. A bankok sokat profitálnak majd az egyszerűbb működés, a magasabb szolgáltatási színvonal, a jobb dinamizmus, a nagyobb rugalmasság és sávszélesség, valamint a technológiai szempontból fejlett megoldás nyújtotta előnyökből. Ezek mind kritikus fontossággal bírnak a modern fizetési megoldások folyamatos fejlesztésében. A jövő év első felében várhatóan már minden magyar bank része lesz a hálózatnak.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.