e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. june 23., wednesday 22:15

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

SMS Utasbiztosítás a Credit Suisse Life & Pensions-től

[e-megoldások] 2005 január 12. 12:30 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A Credit Suisse Life & Pensions Biztosító Rt. olyan szezonális utasbiztosítási bérletet fejlesztett ki, amely megkötése után a 2003. december 23. - 2004. március 31. közötti 100 napos időszak alatt a szolgáltatás több alkalommal, tetszés szerint aktiválható SMS-en keresztül.

A Credit Suisse Life & Pensions által újonnan kifejlesztett utasbiztosítási termék a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást kínál: A 2003. december 23. - 2004. március 31. közötti 100 napos időszakra érvényes, szezonális Utasbiztosítási Bérlet interneten, WAP-on vagy személyesen is megköthető, az ügyintézés pedig ettől kezdve SMS-ben történik. Az újdonság akkor igazán előnyös, ha a biztosított az adott időszakon belül több alkalommal utazik külföldre. Az Utasbiztosítási Bérlet tulajdonosa elutazáskor egy a 06 30 344 4550-es számra küldött SMS-sel aktiválja biztosítását, majd azt hazaérkezéskor szintén erre a számra elküldött SMS-sel zárja le, utazásonként folyamatosan fogyasztva keretnapjait. Minden elküldött SMS-ről visszaigazolás érkezik a szerződéskötéskor megadott mobiltelefonszámra.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.