e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 05:48

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Pozitív üzemi eredmény az eTel Magyarországnál

[e-megoldások] 2005 január 13. 11:52 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A hazai telekommunikációs piac élesedő versenyfeltételei mellett először ért el pozitív üzemi eredményt a 2000-ben alapított és az azóta rendkívüli költségekkel járó technológiai beruházásokat végrehajtott eTel Magyarország.

Az eTel Magyarország, amely Közép-Európa vezető vállalati telekommunikációs és internetszolgáltatójának, a 45 ezer ügyfelének értéknövelt hang-, adat és internet forgalmát biztosító eTel Csoportnak a tagja, a leggyorsabban fejlődő hazai távközlési szolgáltató. 2003-ban csaknem 100 millió percnyi beszéd alapú forgalmat bonyolított, bővítette adat- és internet szolgáltatásait. A vállalat az elmúlt években több mint 10 millió euró értékben hajtott végre a szolgáltatások minőségét és elérhetőségét javító technológiai beruházásokat. Legutóbb decemberben indított jelentős fejlesztéseket annak érdekében, hogy határidőre teljesítse a számhordozhatóság feltételeinek megteremtésére a hírközlési törvényben foglalt előírásokat. Ez év elejétől az értéknövelt hang-, adat- és internet-alapú szolgáltatások területén sikeres eTel leendő ügyfelei megtarthatják a piacon korábban bevezetett hívószámaikat, amikor áttérnek a versenyképes szolgáltatások igénybevételére.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.