e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:19

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Elsőként az Inter-Európa Bank alkalmazza a Verified by Visa-t

[e-megoldások] 2005 január 30. 10:44 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A magyar internetes kereskedők számára elsőként az Inter-Európa Bank kínálja a Verified by Visa rendszert, a Visa International biztonságos és beazonosítható e-commerce tranzakciókat biztosító piacvezető megoldását.

A Verified by Visa elnevezésű új, e-commerce tranzakciókhoz készült, kártyabirtokosok azonosítására szolgáló rendszer jelentős mértékben csökkenti az internetes visszaélések lehetőségét, és javítja az on-line vásárlás iránti bizalmat. A Verified by Visa rendszerben regisztrált Visa kártyabirtokosok jelszót választanak, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Visa kártyák jogosulatlan használata ellen. Az e-commerce tranzakciókkal kapcsolatban jóval nagyobb valószínűséggel merülnek fel panaszok, mint a személyes kártyahasználat terén. Sok esetben a kártyabirtokos azt állítja, hogy a tranzakció meg sem történt, és visszaköveteli pénzét a banktól. A Verified by Visa segítségével biztosan megállapítható, hogy a tranzakció létrejött-e vagy sem. Az on-line tranzakciók terjedésével a Verified by Visa várhatóan legalább 50%-kal csökkenti majd a vitatott tranzakciók számát. A kockázatok csökkentésével a kereskedők megerősíthetik vásárlóik bizalmát az e-commerce ügyletekkel kapcsolatban, hiszen a Verified by Visa logó igazolja, hogy a kereskedő megfelel a Visa biztonsági követelményeinek és a kártyainformációkat biztonságosan kezeli. A kártyabirtokos ezen kívül biztos lehet benne, hogy senki más nem használhatja Visa kártyáját a Verified by Visa-t alkalmazó kereskedőnél, hiszen senki más nem tudja a jelszót.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének

Kattintson a hirdetésre!


Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.