e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:50

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Kedden vásárolnak a legtöbben szélessávú előfizetést

[e-megoldások] 2005 február 9. 07:52 Szabó Gábor (Forrás: eMarketer)

Az Egyesült Államokban főleg kedden és szerdán nézelődnek, illetve vásárolnak szélessávú internet-hozzáférés ügyében az érdeklődők - derül ki a BuyTelco jelentéséből, mely oldal on-line vásárlást és ár-összehasonlítást is lehetővé tesz.

A tavaly decemberben készült jelentés szerint hétfőnként a BuyTelco ügyfeleinek 17.7%-a hasonlítja össze a szélessávú internetkapcsolat árait a más szolgáltatók által kínáltakkal, míg 16.5% vásárol is ilyen hozzáférést. Kedden az arányok mindkét kategóriában emelkednek, hiszen az ügyfelek 17.9%-ának érdeklődése mellett 20.2% vásárol. Szerdán csökken a gyors internet-hozzáférés iránti érdeklődés, hiszen az ügyfelek 16.4%-a hasonlít össze árakat, míg 18.6% határoz a vásárlás mellett. Csütörtökön tovább csökken a szélessáv vonzereje, hiszen a BuyTelco látogatóinak 14.6%-a nézelődik, szemben a 15.4% vásárlóval. Pénteken már csak az ügyfelek 13.2%-a végez összehasonlítást az oldalon, míg 15.0% szerzi be szélessávú internetkapcsolatát. Szombaton az érdeklődők aránya az ügyfelek 9.6%-át éri el, míg vásárlóvá 7.0%-uk válik. A hét utolsó napján az ügyfelek 10.5%-a látogat az oldalra ár-összehasonlítás céljából, míg a szélessávú internetkapcsolatot beszerzők aránya 7.3% körül alakul.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.