e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 18:47

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Szerverhotel.hu website az Interware-nek a Mirai-tól

[e-megoldások] 2005 február 10. 11:42 Donka Attila (munkatársunktól)

A portál széles körű tájékoztatást nyújt a Szerverhotel üzemeléséről és üzemeltetéséről, információt ad a Szerverhotel eredményeiről és a folyamatban lévő projektek alakulásáról, valamint az Interware egyéb szolgáltatásairól.

Az oldalak bemutatják a cég referenciáit, tájékoztatják a látogatókat az aktuális árakról, az érvényben lévő akciókról. A napról-napra frissülő tartalom kezelésének könnyítésére szerkesztőségi rendszert készített az oldalhoz a Mirai. Az érdeklődők előzetesen bejelentkezhetnek Szerverhotel látogatásra, illetve a beköltözés előtt tájékozódhatnak egy on-line ajánlatkérő formula segítségével; az interaktív megnyilvánulás másik formájaként lehetőség nyílik a vendégkönyvben felhasználói észrevételek, tapasztalatok közzétételére is. A felhasználót tovább kalauzolja a Szerverhotel mélyére a "séta" menüpont, amely egy tematikusan rendezett fotógyűjtemény, melynek segítségével nem csak területileg, hanem időrendben is végig lehet követni a Szerverhotel életútját a kezdeti lépésektől napjainkig.

Az aktuális piaci helyzet és annak elérése is lehetővé válik az oldal látogatói számára, rendszeresen frissített adatbázis segítségével átfogó kép kerül megformálásra a Szerverhotel kapacitásának alakulása mellett a forgalmazott adatmennyiség nagyságáról is. A séta okozta esetleges fáradtságot levezetendő a Szerverhotel kaszinója nyújt kellemes kikapcsolódást a felhasználók számára, ahol mindig megújuló játék választékkal találkozhatnak az odalátogató vendégek. Jövőbeli tervek között szerepel az on-line ügyfélszolgálat bevezetése, ezzel is egyszerűbbé téve a szerződési, ügyintézési folyamatot.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.