e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

NetLock háttér az év internetes bankjának

[e-pénzügyek] 2005 február 10. 09:43 Donka Attila (munkatársunktól)

A NetLock Kft., Magyarország vezető minősített hitelesítés- és időbélyegzés szolgáltatója látja el SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal "Az év internetes bankja Magyarországon 2003" kitüntető címet elnyert CIB Internet Bank webszerverét.

Az interneten keresztül bonyolított pénzügyi tranzakciók esetén különösen fontos annak biztosítása, hogy az adatok ne sérüljenek, illetéktelenek számára ne legyenek hozzáférhetőek. Az internet használatakor a bizalom alapja a biztonság, ezért a Magyarországon internetes banki szolgáltatást nyújtó pénzintézetek közül immár 15 rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, közel 75%-uk pedig a NetLock Kft. tanúsítványát használva gondoskodik az ügyfelek adatainak védelméről. A CIB Internet Bank felhasználóinak száma mára meghaladja a 30 ezret. Az év internetes bankja szerverét Magyarország első minősített hitelesítés- és időbélyegzés-szolgáltatója, a NetLock Kft által biztosított SSL tanúsítvánnyal látta el.

A tanúsítvány a webes felületen működtetett elektronikus adattovábbítás biztonságossá tételére alkalmazott hitelességi bizonyítvány, amely megakadályozza, hogy az internetes bankban tranzakciót végző ügyfél bármilyen adata, illetéktelenül megszerezhető legyen. A NetLock Kft. az elektronikus dokumentumok hitelesítésére alkalmas technológia, a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúrát alkalmazó hitelesítés-szolgáltatóként fontos szerepet játszik az elektronikus tanúsítványok kibocsátásában, tanúsítványkezelési eljárásrendek kidolgozásában és honosításában, továbbá a hazai jogi és kulturális környezetbe történő adaptációjában.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.