e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 05:28

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Albacomp Activa - magyar márkanév a Közbeszerzésben

[e-gazdaság] 2005 február 9. 09:46 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Albacomp Rt. és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság által aláírt szerződés értelmében 2004. január 30-tól az Albacomp saját szerződéssel rendelkezik számítástechnikai alkatrészek és fix konfigurácójú számítógépek szállítására vonatkozóan.

"Ez a szerződés hosszú évek kitartó munkájának eredménye" - jelentette ki Laufer Tamás az Albacomp Rt. vezérigazgatója. Az Albacomp a Közbeszerzési Törvény hatályba lépése óta (1995) rendszeres résztvevője a nyílt közbeszerzési pályázatoknak, a központosított közbeszerzés létrejötte óta pedig jelen van a központosított közbeszerzési pályázatokon is. "Az Albacomp termékei mindig is elismertek voltak megrendelőink körében, mind a vállalati mind pedig az államigazgatási szektorban" - nyilatkozta Laufer Tamás. "Büszkén mondhatjuk, hogy ma az Albacomp saját márkanevű termékei - az állami normatíva kitöltéséig - mennyiségi és időbeli korlát nélkül értékesíthetők a közbeszerzés által érintett intézmények számára" - tette hozzá a vezérigazgató.

Az Albacompot mindezek mellett a gyártó specifikus központosított keretszerződésekben is minősített szállítóként tartják nyilván a számítógépes rendszerek, a nyomtatók és a szoftverek kategóriájában. A cég tehát a számítástechnika teljes eszköztárát és a kapcsolódó szolgáltatásokat kínálja a közbeszerzési partnerei számára. Az Albacomp Rt. az általa leszállított valamennyi számítástechnikai eszközre - típustól és gyártmánytól függően - 1 illetve 3 éves teljeskörű helyszíni garanciát vállal. Az eszközök szerviz-támogatását a garancia időszakon túl is teljeskörűen, országos szervizhálózatán keresztül végzi, magasan képzett szerviz mérnöki és technikusi állománya segítségével.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.