e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2018. october 23., tuesday 17:14

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

eTel Magyarország - újabb technológiai fejlesztés

[e-megoldások] 2005 február 27. 11:27 Donka Attila (munkatársunktól)

Az eTel Magyarország újabb technológiai fejlesztéseket hajtott végre távközlési szolgáltatásai versenyképességének és minőségének javítása érdekében. Az értéknövelt vállalati telekommunikációs szolgáltatások cége ezúttal egy SDH (Syncronous Digital Hierarchy) berendezést telepített a BIX (Budapest Internet Exchange) mellett működő infokommunikációs térbe.

A fejlesztés eredményeként az eTel újabb összekapcsolódási pontot létesített a legjelentősebb magyarországi távközlési szolgáltatókkal, amely lehetővé teszi, hogy egyes nemzetközi hívószámok eléréséhez az eddiginél is rövidebb útvonalakat biztosítson ügyfeleinek. A beruházással az eTel tovább javította az általa biztosított hang- és adatkommunikációs összeköttetések stabilitását. Közép-Európa vezető alternatív távközlési szolgáltatójának, az eTel Csoportnak magyarországi vállalata már évek óta olyan sokszorosan redundáns technológiai és hálózati hátteret épített ki, amely az ügyfeleknek a magyar piacon egyedülálló biztonságot és elérést nyújt. Az eTel egyébként 2001 óta tart fent Gigabit/s-os kapcsolatot a BIX-szel ügyfelei magyarországi Internet forgalmának biztosítására.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.