e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. june 23., wednesday 23:51

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Szám és szolgáltató cserebere a hazai távközlésben

[e-megoldások] 2005 március 5. 09:44 Donka Attila (munkatársunktól)

Az eTel Csoport több mint 50 ezer közép-európai ügyfelének túlnyomó többsége már több mint egy éve élhet a számhordozhatóság lehetőségével. Ausztriában 2003-ban például 312 ügyfél vette igénybe régi hívószámaival az eTel szolgáltatásait.

Az eTel Magyarország hangalapú távközlési szolgáltatását az idei évtől használhatják régi hívószámaikkal az ügyfelek. Magyarországon először a C.Enter Kft. választotta az eTel Magyarországot korábbi szolgáltatója helyett. A cég szem előtt tartva a régi, bevált hívószámai megőrzését, egyúttal igénybe vette az új szolgáltatója által biztosított 999xxxx-s számmezőt is. A C.Enter Kft. 2001. óta élvezi az eTel internetszolgáltatásait. A sikeres együttműködés és az eTel által kínált rendkívül versenyképes hangszolgáltatási díjszabás miatt döntött a cég korábbi távközlési szolgáltatójának lecseréléséről.

Az eTel Magyarország jelentős fejlesztéseket hajtott végre annak érdekében, hogy határidőre teljesítse a számhordozhatóság feltételeinek megteremtésére a hírközlési törvényben foglalt előírásokat. Megalapítása óta az eTel mintegy 10 millió eurót fordított a szolgáltatások magas színvonalát biztosító műszaki beruházásokra. Mindezek eredményeként 2004 elejétől az értéknövelt hang-, adat- és internet-alapú szolgáltatások területén sikeres eTel leendő ügyfelei megtarthatják a piacon korábban bevezetett hívószámaikat, amikor áttérnek a szolgáltatások igénybevételére.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.