e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Kedvezőbb mikrofizetési konstrukció az eTel-től

[e-pénzügyek] 2005 március 25. 23:20 Donka Attila (munkatársunktól)

Az eTel Magyarország újabb szolgáltatással bővítette kínálatát, amely mostantól igazi alternatívát jelent a felhasználóknak az eddig korlátozott piaci környezetben. A távközlési szolgáltató ezúttal a tartalomszolgáltatókat, illetve a civil szervezeteket szólítja meg kedvező emeltdíjas szolgáltatást lehetővé tevő ajánlatával.

Ezzel a lépéssel megindult a verseny a hazai emeltdíjas szolgáltatások piacán. Korábban ugyanis ezt a speciális lehetőséget a vezetékes telefóniában csak egyes helyi szolgáltatóktól lehetett igényelni, mostantól azonban e szolgáltatást az eTel Magyarország is biztosítja tartalomszolgáltató ügyfelei számára. Az eTel technikai hátterének köszönhetően óriási kapacitással készül a Matáv-területen országszerte elérhető, emeltdíjas szolgáltatás magas szintű és zökkenőmentes biztosítására, mellyel képes azonos időben beérkező nagy tömegű hívások kezelésére is.

A szolgáltatás percdíj alapú számlázással és egyszeri hívásköltséggel is igénybe vehető. Ez utóbbit a cég elsősorban civil szervezetek figyelmébe ajánlja, hiszen ez az egyik leghatékonyabb módja a szervezet működését segítő adománygyűjtésnek. Mindemellett kiválóan használható az új lehetőség, a manapság oly divatos, szavazások lebonyolításánál és a tartalomszolgáltatásoknál is.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.