e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:17

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Szűrnek és blokkolnak

[e-megoldások] 2005 március 29. 07:54 Szabó Gábor (Forrás: eMarketer)

Az Egyesült Államokban otthonról internetezők mintegy fele használ valamilyen spam-szűrő megoldást - tudhatjuk meg az Arbitron és Edison Media Research jelentéséből.

Tavaly júliusban a szűrők használata még csak a felhasználók egyharmadára volt jellemző. A tendencia kedvező az efféle megoldásokat kínáló szoftvergyártók számára, ám szaporodó nehézségeket jelent az e-mail marketing terén. Januári adatok szerint a felhasználók 33%-a tiltja le a bannereken feltűnő hirdetéseket, míg ez az arány tavaly júliusban csupán 16% volt. A pop-up-ok iránti ellenszenv is növekedni látszik, hiszen a megkérdezettek 42%-a használ szoftvert a felugró ablakok blokkolására - szemben a tavalyi 25%-kal. A spam-ek ellen a felhasználók 50%-a védekezik szűrőkkel, míg 2003 nyarán 34%-uk tett hasonlóképp.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.