e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Működik a CAN SPAM?

[e-megoldások] 2005 március 31. 07:53 Szabó Gábor (Forrás: eMarketer)

Az Egyesült Államokban január 1-je óta hatályos a CAN SPAM, mely a törvény szentségét kísérli meg felhasználni a kéretlen üzenetek tömegének csökkentésére. Ennek ellenére a felhasználók 53%-a nem vett észre változást a kapott spam-ek mennyiségét illetően.

A Pew Internet & American Life Project felmérésének eredményeiből kiderül, hogy a felhasználók 53%-a nem észlelt változást a postaládájába érkező spam-ek mennyiségében. Az arány a személyes és munkahelyi e-mail címekre vonatkozóan is azonos. A felmérés során megkérdezettek 24%-a úgy véli, személyes célokra fenntartott e-mail címére több spam érkezik a CAN SPAM hatályba lépése óta, mint azelőtt, míg a munkahelyi accountokat illetően a felhasználók 19%-a vélekedik hasonlóképp. A magáncélokra használt címeket vizsgálva a megkérdezettek 20%-a kap kevesebb kéretlen üzenetet az év eleje óta, míg a válaszadók 11%-a munkahelyi címük esetében állítja ugyanezt. A felhasználók 3%-a még sosem kapott spam-eket személyes e-mail címére, míg 18% a munkahelyén használt címen nem találkozott eleddig kéretlen levelekkel.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.