E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4021

Megújult a 2F 2000 Kft. honlapja

[e-megoldások]
2005 március 31. 08:56

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A hazai információbiztonsági piac meghatározó cégének honlapja (www.2f.hu) megújult formában, kibővült tartalommal várja látogatóit. A cég új honlapján magyar nyelvű információ található számos ismert anti-vírus, anti-spam, valamint tartalomszűrő termékről, valamint a 2F 2000 Kft. által nyújtott kapcsolódó IT biztonsági szolgáltatásokról.

A termékek és szolgáltatások részletes bemutatásán kívül naprakész híreket, valamint a 2F 2000 Kft. által üzemeltetett VírusHíradó legfrissebb híreit és riasztásait is olvashatják a látogatók. A jól strukturált, kibővült információnyújtás mellett a 2F 2000 Kft. természetesen továbbra is lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy az ingyenes próbaverziók letöltésével kipróbálják a cég által forgalmazott termékeket.

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.