e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

E-suli - internetes matematika tehetségkutató szakkör

[e-oktatás] 2005 augusztus 30. 21:30 Szabó Gábor (munkatársunktól)

2004-től internetes matematika tehetségkutató szakkör nyitja meg internetes kapuját az e-suli.hu oktatási oldalon. A szakköri feladatlapokat a szaktanárok e-mailben vagy a www.e-suli.hu honlapon kapják meg.

A szakkör célja

nemcsak az általános iskolák, valamint a 6 és 8 osztályos gimnáziumok 10-14 éves tanulói közül a matematikában tehetségesek felfedezése és fejlesztése, (különös tekintettel az országos verse­nyekre), hanem a matematikatanárok szakkörvezetői kultúrájának segítése, és módszertani segéd­anyagokkal (tematikus feladatlapokkal, szakköri füzetekkel és könyvekkel) való ellátása a "docendo discimus" jegyében.

Vezető szaktanár

Ujvári István középiskolai tanár, aki évtizedek óta meghatározó szerepet játszik az általános iskolás tanulók matematikai felkészítésében, a matematikai tehetségek felkutatásában és gondozásában. Levelező szakköre 16 éve egyedülálló módszert képvisel a távoktatás területén mind tematikájában, mind a szakmai felkészítés eredményességében.

Jelentős újdonság a szakkör záró eseménye, az országosan egyedülálló on-line matematika verseny, melyen a szakkör legsikeresebb résztvevői indulhatnak.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.