e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

HP, Nokia - kamerás telefonokkal készített képnyomtatás

[e-megoldások] 2005 szeptember 13. 22:11 Szabó Gábor (munkatársunktól)

A HP és a Nokia kidolgozta a 7610-es Nokia-telefonok Bluetooth szabványra épülő nyomtatási alkalmazását. Az új megoldás segítségével az üzleti és magánfelhasználók mobiltelefonjukról egyetlen gombnyomással nyomtathatnak a Bluetooth technológiát támogató HP Photosmart 375-ös nyomtatóra.

A Nokia 7610 tulajdonosai a képkezelő készülék négyszeres digitális zoomjával ráközelíthetnek még a legapróbb tárgyakra is, majd a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén a fotót közvetlenül kinyomtathatják a HP Photosmart 375-ös nyomtatóval, méghozzá 10×15-ös nagyságban. Ehhez nincs szükség számítógép beiktatására, a képek szerkesztése elvégezhető a nyomtató 6,4 cm-es LCD kijelzőjén is. Az intuitív vezérlőpanel segítségével a szerkesztés lényegesen leegyszerűsödik: a képek tetszés szerint forgathatók, vághatók, nagyíthatók, de még a vörösszem-hatás is kiküszöbölhető nyomtatás előtt. Az eredmény magárért beszél: fotóminőségű képek már 60 másodperc alatt!

A Photosmart 375-ös nyomtató igazi mobil eszköz hiszen opcionális akkumulátorral felszerelve szinte bárhol üzemképes: parkban, sporteseményeken vagy akár a tengerparton.

A Nokia és a HP az új megoldás népszerűsítése céljából közös kampányt indít : a Nokia mintaboltokba látogatók a Nokia 7610 készülékkel helyszínen készített fényképeiket a HP Photosmart 375-ös nyomtatóval azonnal kis is nyomtathatják. A legnagyobb Mintaboltokba látogatók a népszerű Shrek figurával fényképeztethetik magukat, és a fényképet rövid időn belül már kezükbe is kaphatják. Ugyanitt kedvezményesen együtt is megvásárolhatják a Nokia 7610-es képkezelő mobiltelefont és a HP Photosmart 375 nyomtatót.

A vezeték nélküli nyomtatási megoldások fejlesztése jól illeszkedik abba a HP stratégiába, amelynek célja a minőségi mobil és vezeték nélküli nyomtatási alkalmazások és szolgáltatások piaci bevezetésének felgyorsítása. Az új lehetőség tovább növeli a mobil életmód hívei számára elérhető rugalmasságot és telefonhasználati élményt. A nyomtatási képességek a beszédcélú kommunikáció határain túlra is kiterjesztik a mobiltelefon funkcionalitását, és ezzel soha nem tapasztalt vezeték nélküli kényelemhez és szabadsághoz juttatják a felhasználót.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.